Premier League

Duplázót és triplázót is hozunk a Liverpool bajnokijára

A Vörösöknek kötelező a győzelem a Brentford ellen, ha továbbra is őriznék a listavezető helyet a Premier League-ben.

A Liverpool nyitja a 25. fordulót a Premier League-be, a Brentford azonban egyre jobb formának örvend, így alighanem meg kell szenvednie a három pontért a Vörösöknek. A fogadóirodáknál is kúszik fel szép lassan a vendégek szorzója, 1.60 körül fogadható a vendégsiker jelenleg.

Sikerült felállnia az Arsenal elleni ütésből a Liverpoolnak, hazai pályán a Burnley nem okozott gondot, ezzel pedig továbbra is vezeti a PL-t Jürgen Klopp gárdája, igaz vesztett pontok tekintetében már a Manchester City a legjobb. A téli szünet után most két nyugodtabb hete volt a vendégeknek, de innentől megint beindul a darálás, a következő hetekben rendre heti két meccset kell játszania Nunezéknek.

Reméljük ebbe a darálóba hamarosan visszatérhet Szoboszlai Dominik is, aki továbbra is a combhajlító-sérülésből próbál felépülni.

Előzetes hírek szerint a jövő vasárnapi Ligakupa-döntőn kis eséllyel lesz bevethető, a most hétvégi bajnokit viszont egészen biztos, hogy ki kell hagynia. Csakúgy, mint Alexander-Arnoldnak is, így a fiatal tehetség, Conor Bradley helyettesítheti. Mo Szalah játéka továbbra is kérdéses, az egyiptomira pedig nagy szüksége lenne a Vörösöknek.

A Brentford is kezd hosszú idő után jobban kinézni, ehhez pedig nagyban hozzájárult az is, hogy az Afrika Kupán résztvevő játékosok visszatértek, emellett pedig Ivan Toney is letöltötte fél éves eltiltását. Az eredményekben ugyan még szignifikáns különbség nincs, de a játékban mindenképp. A Wolves otthonából elhozott három pont is már elég jól nézett ki, no meg a Tottenham elleni szűkös vereség is mutatja, hogy jó felé tart újra Thomas Frank csapata.

Mire érdemes fogadni?

A találkozó esélyese a Liverpool és a forma ugyan nem tökéletes, ezen a meccsen muszáj lenne a győzelmet kikaparnia a Vörösöknek. Erre minden esélyük megvan, még úgy is, hogy egyre jobb formában a Brentford, a két keret közti minőségbeli különbség azonban hatalmas. Mi mindenesetre egy gólváltásra számítunk, ugyanis a hazaiak támadójátéka masszívan feljavult Toney visszatérése óta, a vendégek védelmében pedig - főleg idegenben - mindig benne van egy-egy gól. Emellett pedig legalább három gólra számítunk, erre már közel duplázót kapunk. 

Bátrabb tippünk pedig a gólváltás mellé a vendég győzelem, ez már ugyanis triplázó körül fizetne a bukmékereknél.


✅ Tipp #1: Mindkét csapat betalál és 2.5 gól felett @1.88

✅ Tipp #2: Liverpool nyer és mindkét csapat szerez gólt  @2.95

Fogadási határidő: február 17. 13:30

 

[4193771] 2024-02-17 13:30:00 Brentford - Liverpoolx;