Championship

Bírói baki után jöhet a bosszú?

  • varin

Nem tudunk a jobb csapatra fogadni a Brentford és a Swansea visszavágóján.

Aligha lehet most a világon a legjobb állásnak nevezni Thomas Frank munkáját, a Brentford szakvezetőjének lenni ugyanis jelenleg nem éppen stresszmentes feladat. A Darazsak hiába álltak egy gólra a Premier League-től, hiába dönthették volna el a feljutás kérdését már a 46. fordulóban, könnyen elképzelhető, hogy még a Wembley sem lesz meg számukra.

{"headTitle":"Brentford-Swansea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-29 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brentford","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Swansea","odds":"5.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Többször hangsúlyoztuk már, hogy a története első PL-szezonjára készülő Brentford mekkora esélyt szalasztott el azzal, hogy nem tudta legyőzni a Barnsley együttesét az utolsó körben. Ha ott összejön a győzelem, most a WBA cidrizhetne 270 percig a feljutásért, ám mivel Watkinsék elbénázták életük lehetőségét, rájuk vár egy pokolian nehéz visszavágó a Griffin Parkban.

Merthogy a Swansea vendégeként nem tudtak betalálni a playoff-elődöntő első felvonásán, az eredményjelző pedig csak azért állt meg 1-0-nál, mert André Ayew nem tudott betalálni büntetőből a 64. percben. Pedig hatalmas volt az optimizmus a Brentfordnál a párharcot megelőzően, Frank nem volt rest kiemelni, hogy idén úgy szereztek 6 pontot a Hattyúk ellen, hogy a walesieknek esélyük sem volt.

A vasárnapi 90 perc ráadásul nem múlt el nyomtalanul az angoloknál, hiszen Rico Henry úgy kapott piros lapot a 66. percben, hogy azt igen nehéz lenne jogosnak ítélni...

"170 millió fontról szól ez a mérkőzés, de amikor igazán kéne a VAR rendszere, akkor nincsen. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a videóbíróval nem állították volna ki őt és abban is, hogy végül játszhat a visszavágón" - mondta Frank.

Tudtad?

A     200€-s gigabónusza a piacon elérhető egyik legnagyobb összeg. 
Ide kattintva mindent megtudhatsz a bónusszal kapcsolatban!

Nos, egyelőre nincs hír a fellebbezésről, így Henry helyén a dán Rasmussen kezdhet, ám ezt leszámítva mindenki bevethető a hazai együttesnél. Ami a vendégeket illeti, a szezon végén megsérült Woodman kapust eddig igen jól pótolta Mulder, ám Rodon (21/1), Wilmot (21/2) és Byers (35/2) szolgálataira nem számíthat Cooper mester, míg a rutinos Routledge (21/4) sorsa kérdéses.

Két győzelem ide, 6-1-es gólkülönbség oda, egy ilyen meccsen már nem lehet érvként felhozni azt, hogy mi történt 2019-ben, azt viszont igen, hogy a momentum durván a Swansea oldalán található. Az előny megvan, három győzelemből és egy óriási küzdelemből érkeznek, hogy egyáltalán lett esélyük a Premier League-re, míg a Brentfordnál a három vereségből kéne felállni. Hiába jobb csapat a Brentford, ezt a 90 percet nem ez dönti majd el, így mi arra voksolunk, hogy a rendes játékidőben semmiképpen sem jut tovább a hazai együttes.

{"headTitle":"Brentford-Swansea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-29 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Swansea +1","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3378431] 2020-07-29 20:45:00 Brentford - Swansea Cityx;