Tenisz

Megemelt szorzón fogadhatunk erre a tippre az Alcaraz-Monfils csörtén

A vártnál keményebb dió lehet a fiatal spanyol számára a nála 17 évvel idősebb francia legyőzése.

Hétfőn teljessé válik a legjobb 16 mezőnye Miamiban, pályán lesz többek között Marozsán Fábián is, illetve az a Carlos Alcaraz, aki a tavalyi szezonhoz hasonlóan ismét megpróbálhatja megcsinálni a Sunshine Double-t. A spanyol magabiztos rajtot vett, de a veterán Gael Monfils még 37 évesen is okozhat fejtörést. 

A Tippmixpro hétfőre ezt a találkozót választotta az Oddsrakétához és körülbelül öt tizeddel magasabb szorzón fogadhatunk arra, hogy a két játékos meccsén lesz legalább 20 játék. 

Ha abból indulunk ki, hogy gyors pályán teniszeznek és Monfils még mindig képes korrekt dolgokra, akkor egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Alcaraz nem tudja olyan gyorsan lerendezni ezt a meccset. 

Az biztos, hogy a játéknap egyik leglátványosabb találkozója lesz, hiszen mindketten rettentően atletikusan és mindketten imádják kiszolgálni a közönséget. 

{"headTitle":"Carlos Alcaraz - Gael Monfils","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-25 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"19.5 játék felett","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<