Tenisz

Ezzel a duplázóval támadunk a Zverev - Alcaraz rangadón

  • Cesc18

A címvédő spanyol revansra készül német riválisa ellen a csütörtöki Indian Wells-i negyeddöntőben.

Csütörtökön a negyeddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Indian Wells-ben, az egyik legizgalmasabb csatát pedig Alexander Zverev és Carlos Alcaraz mérkőzése hozhatja, akik idei második randevújukra készülnek. 

Először a szezonban az Ausztrál Open negyeddöntőjében futottak össze, ahol Alcaraz 1.20 körüli favoritként ment neki a meccsnek, ám a német borítani tudta a papírformát és négy játszmában legyőzte a spanyol riválisát. Ez sorozatban a második sikere volt Zverevnek, miután tavaly a világbajnokság csoportkörében is legyőzte Carlitost. 

A lélektani előny tehát Zverevnél, aki nem csak az előző két meccsüket nyerte meg, de összességében 5-3-ra vezet az egymás elleni összevetésben. 

Indian Wells viszont sokkal inkább Alcaraz felségterülete, így izgalmas lesz látni, hogy ebben a negyeddöntőben is sikerül-e Zverevnek borsot törni a spanyol orra alá. 

A német ezen a helyszínen kifejezetten gyenge mérleggel áll, hiszen a korábbi hét főtáblás szereplése során mindösszesen egyszer jutott el egyáltalán a negyeddöntőig. Ha tehát nyerni tudna Alcaraz ellen, az már pályafutása legjobb Indian Wells-i szereplése lenne. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Zverev egyik legnagyobb fegyvere a szervája, de ez a lassú körülmények között nem olyan hatékony, éppen emiatt nem tudott a múltban igazán eredményes lenni Indian Wells-ben. Ezen a tornán sincsenek kiemelkedő számai adogatóként, a második szervája kifejezetten sebezhető és ezt Alcaraz biztosan kőkeményen büntetni próbálja majd. 

A spanyol a címvédő és nagyon felszívta magát erre a hétre, Zverev ellen pedig különösen fókuszált lesz, hogy visszavágjon az AO-vereségért. Ezek között a körülmények között egyértelműen Alcaraz a jobb, így megrizikózzuk, hogy 2-0-lal lép tovább az elődöntőbe. 

{"headTitle":"Alexander Zverev - Carlos Alcaraz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-14 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Alcaraz 2-0","odds":"2.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ