Tenisz

Egyértelmű, hogy mire fogadunk a Fucsovics - Medvedev meccsen

  • Cesc18

A magyar és az orosz teniszező hatodik egymás elleni csörtéjére készül a Miami Open csütörtöki játéknapján.

Csütörtökön a második körös összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Miamiban, avagy most már bemutatkoznak a topkiemeltek, köztük az a Daniil Medvedev, aki Fucsovics Mártonnal néz majd farkasszemet. 

Az orosznak tavaly kiválóan sikerült a Sunshine Double, hiszen Indian Wellsben döntőzött, Miamiban pedig nem talált legyőzőre. Előbbit idén is teljesítette már, de ismét kifogott rajta a fináléban Carlos Alcaraz. Bízzunk benne, hogy utóbbit, tehát a Miami Open-címvédést nem csinálja meg, hiszen az Fucsovics kiesését jelentené. 

Persze nem a magyar teniszező a favoritja ennek a találkozónak, sőt a fogadóirodák elég rendesen beárazták Marcit, az állami bukinál jelenleg hatszoros (!) kasszát fizetne a továbbjutása. 

Pedig nem a sima meccsek a jellemzőek a magyar és az orosz randevúira, hiszen a legutóbbi két összecsapásuk egyaránt négy szettig ment - tavaly Wimbledonban Medvedev, a 2020-as Roland Garroson Fucsovics nyert 3-1-re. 

Ennyire magas szorzót egyébként még egyszer sem kapott Marci Medve ellen, pedig ez már a hatodik egymás elleni csörtéjük lesz, ötödik az ATP Touron. Igaz, először néznek majd farkasszemet kültéri kemény pályán, ahol Medvedev a legerősebb. 

Fucsó egy meccset már játszott Miamiban, szerdán nagy magabiztossággal, 6-2, 6-1-re verte el Max Purcellt, amivel egy elég könnyű duplázót hozott le nekünk. Ugyan az ausztrál nem játszik mostanság élete formájában, de három hét kihagyás után ez egy olyan siker volt a magyartól, amelyből mindenféleképpen önbizalmat meríthet. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Számtalanszor megénekeltük már, hogy Fucsovics nagyon kedveli az ilyen meccseket, amikor nagy tornán, nagy közönség előtt, gyakorlatilag nyomás nélkül teniszezhet. Medvedev szemszögéből ez egy kifejezetten veszélyes meccs, nagyon oda kell majd figyelnie, mert Marci képes lehet meglepetést okozni. 

De ezek között a körülmények között azért nagyon otthonosan mozog Medvedev, ugyanakkor azt láthatjuk idén tőle, hogy csak underes győzelmet tudott jegyezni. Fucsovics képes lehet szorossá tenni ezt a meccset és mivel elég baráti, 20.5-ös line-t húztak a bukmékerek, így egyértelműen az over felé indulunk el. 

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Daniil Medvedev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-23 01:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 20.5 felett","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<