Tenisz

Ezt a duplázót vettük ki Fucsovics dohai meccsére

Magyaros délutánt rendeznek Dohában hétfőn, ugyanis előbb Marozsán Fábián, majd Fucsovics Márton lép pályára.

Mindketten favoritként várják a maguk meccsét, hiszen Marozsán a selejtezős Vit Koprivával mérkőzik majd meg, míg Fucsovics ellenfele az utóbbi időben lejtmenetbe kerülő Roberto Bautista-Agut lesz. Utóbbi csörtét vesszük most górcső alá, amely egy visszavágó lesz, miután a két teniszező a legutóbbi egymás elleni meccsét éppen egy éve Dohában vívta. 

Akkor a spanyol óriási küzdelemben, több, mint 3 óra játék után tudta legyőzni Marcit és ezzel 3-1-re módosította az egymás elleni mérlegüket. Azt tudni kell, hogy Doha egy kifejezetten erős helyszíne RBA-nak, hiszen pályafutása során kétszer is el tudta hódítani a trófeát ezen a versenyen. 

Idén viszont nincs a favoritok között, sőt már Fucsovics ellen sem számít esélyesnek a továbbjutásra. Bautista-Agut felett eljárt az idő, 35 éves és az előző szezonban többek között a sérülések miatt lejtmenetbe került, ilyen idősen pedig már nehéz megújulni. A spanyolnak sem nagyon megy, legutóbb Rotterdamban a selejtezőben elvérzett, előtte Marseille-ben pedig a veterán rangadót Richard Gasquet ellen megnyerte, de Karen Khachanovval szemben már esélye sem volt. 

Ugyan egyelőre Fucsovics sem sokat mutatott ebben a szezonban, de összességében nem lehet azt mondani, hogy rossz passzban lenne, inkább a sorsolásokkal nem volt szerencséje. 

Ez egy jó lehetőség a magyarnak, hogy revansot vegyen a tavalyi vereségért, hiszen RBA nem tudja már a legjobbját a pályára tenni. Fucsovicsnál gyengébb teniszezők ellen is szenvedett a spanyol adogatóként, szóval ezt ki kellene használnia a nyíregyházinak. 

A fogadók egyértelműen letették voksukat a magyar mellett, hiszen 1.80-ról már közel két tizedet esett a szorzója. Egyik kedvenc helyszínen valószínűleg nem adja majd könnyedén a bőrét a spanyol, de valamiért az a megérzésünk, hogy Fucsovics ezt 2-0-ra behúzza. A választott tippünk azonban mégsem ez, inkább duplázóért elvisszük, hogy Marci nyeri az első szettet és a meccset, így még egy 2-1-gyel is jók lehetünk. 


✅ Tipp #1: Fucsovics nyeri az 1. játszmát és a meccset @1.94

Fogadási határidő: február 19. 16:00