Tenisz

Ugyanazzal a tippel nyernénk Fucsovics meccsén, mint legutóbb

Jön a Fucsovics - Arnaldi második felvonása.

Nem kezdődött a legjobban az új szezon Fucsovics Márton számára, hiszen Brisbane-ben rögtön az első mérkőzésén kikapott a 22 éves Matteo Arnaldi ellen. Gyorsan revansot vehet azonban a magyar fiú, miután úgy hozta a sors, hogy Adelaide-ben ismét egymás ellen kezdenek.

Múlt héten egyébként nagyon nagy meccset játszottak, ugyanis több, mint 3 órán át gyilkolták egymást, igaz mindezt az eső miatt két részletben tették. Akkor az első szett tie-breakben Fucsovicsé volt, majd Arnaldi egyenlített, a döntő játszmában pedig ismét tie-breakig mentek, amelyet az olasz meccslabdáról fordított meg. Ez már a második nagy csatájuk volt ausztrál földön és valószínűleg hasonlóan keményen küzdenek majd Adelaide-ben is.

Fucsovicsnak nem lenne szerencsés két vereséggel nyitni a szezont az Ausztrál Open előtt, de Arnaldi sokat fejlődött az előző szezonban és idén akár már olyan szintig juthat, hogy valamelyik Grand Slam-tornán kiemelt lesz.

Brisbane-ben kiválóan szerváltak, ha ezt tartani tudják, akkor most sem lesz egy rövid meccsük, így ugyanazzal a tippel nyernénk, mint legutóbb.


✅ Tipp #1: 22.5 játék felett @1.79

Fogadási határidő: január 09. 01:00