NB I

Fogadáskészítős tippel nyernénk a Fradi-Kecskemét meccsen

Kötelező győzelem előtt a címvédő Ferencváros, mi pedig meg is bízunk a bajnokban.

Pesic akár ismét szóhoz juthat és segíthet a tippünkben // Fotó: MTI

Vasárnap délután fél ötkor a tavalyi év meglepetéscsapatát fogadja a bajnoki címvédő az Üllői úton, avagy Ferencváros-Kecskemét találkozóra kerül sor a Groupama Arénában. A fogadóirodák számaiból is látható, hogy a párharc esélyei egyértelműek, hazai környezetben az FTC ugyanis toronymagas esélyese a meccsnek. 

Ahogy az MLSZ honlapja is megjegyezte, könnyen felírható a zöld-fehérek eddigi 2024-es mérlege a tétmérkőzéseken: a magyar ellenfelek ellen győztek, a külföldi ellen vereséget szenvedtek. A Fradi a Groupama Arénában tavasszal csak egy bajnokit játszott eddig, azon viszont nem kegyelmezett hiszen 5-1-re mosta le az MTK-t. 

 

>>>Regisztrálok a Tippmixpro-ra ezen a biztonságos linken keresztül <<<


A Kecskemét a várakozásoknak megfelelően idén már nem tudta tartani azt a szintet, amit újoncként tavaly megcsinált, de kiesési gondjai így sincsenek a liláknak, és arra is elég komoly sansz mutatkozik, hogy majd elődöntőt játszhassanak a Magyar Kupában. Szóval a 'Kecsó' kvázi nyomás nélkül léphet pályára a Népligetben, ahol bő egy évvel ezelőtt 1-1-es döntetlent tudott elérni. 

 

Mire érdemes fogadni?

A Fradi a hétközben egy büntetőkig elmenő kupacsatát tudott behúzni Debrecenben, de a krónikákhoz hozzátartozik, hogy a zöld-fehérek közel egy félidőt 10 emberrel futballoztak. A Fradi tehát fáradtabb lehet, de azt mindenki tudja, hogy ez a keret annyival a többi csapat előtt jár, hogy változtatásokkal teli is erősebbnek tűnik bárkinél. Ne feledjük a hazai közönséget sem, alighanem szép számmal kint lesznek a szurkolók a stadionban, őket pedig illik majd kiszolgálni. 

A Fradinak még nincs a zsebében a bajnoki cím, így még most nincs itt az ideje a lazsálásnak, Kelleni fog a győzelem és ehhez mérten is állhat majd hozzá a bajnok a meccshez. A Kecskemét ugyan tört már borsot ennek a Fradinak az orra alá, de ezúttal mi nem variáljuk túl a dolgokat és rámegyünk a hazaira. 

Persze mivel az odds nem túl magas, így a fogadáskészítőt hívjuk segítségül és hozzátesszük a legtöbb szöglet valamint egy oddsfokozó 2. félidős gól kimenetelt is. 


✅ Tipp #1: Fradi nyer + Fradi a legtöbb szöglet + 2. félidő 0.5 gól felett@2.20 

MEGJÁTSZOM A TIPPET
[4206658] 2024-03-03 16:30:00 Ferencváros - Kecskemétx;