NB I

Fogadjunk, hogy ennél értékesebb tippet te sem tudsz az Újpest-Fradira!

A fővárosi derbire találtunk egy remek és tényleg kihagyhatatlan ötletet.

Nincs itt az ideje a gyásznak és a letargiának, az EKL-kiesést követően a Ferencvárosra két nagyon fontos mérkőzés vár. Dejan Sztankovics csapata előbb Újpestre látogat, majd Debrecenbe - az előbbi értelemszerűen mindig egy hatpontos rangadó, míg utóbbi egy pokolian nehéz kupameccsnek ígérkezik. Lássuk, mi lehet a legjobb tipp a IV. kerületben.

Bár jól kezdte az évet a Fradi, hiszen a Kisvárda, az MTK és a Debrecen ellen is nyerni tudott, ezzel pedig beérte a Paksot, azért az Olimpiakosz elleni sima kiesés így is nyomot hagyhat a játékosokban. Azonban a leeresztés most szóba sem jöhet, mert egy újpesti vereséget már nehezebben bocsátanának meg a szurkolók, mint a görögök elleni (reális) búcsút.

[4206688] 2024-02-25 17:30:00 Újpest - Ferencvárosx;15

Újpesten persze egyelőre még nincs elég erős csapat ahhoz, hogy igazán sok esélyük legyen Csobothéknak a 3 pontra, ezt jelzi a hazai siker 6-szoros(!) szorzója is. Bár a gyors edzőváltás megtette rövidtávú hatását, hiszen az Újpest nyerni tudott Miskolcon, ezt követően a Kecskemét ellen már pont és gól nélkül maradt.

Mészöly Géza először vezetheti fiait hazai közönség előtt, a telt ház pedig garantált, kiváló hangulat lesz.

Kell is a támogatás az Újpestnek, amely zsinórban 14(!) vereségnél tart a Fradi ellen és hát volt az elmúlt években ennél sokkal kisebb is a különbség a felek között. Valamekkora pihentetés ugyan várható a zöld-fehéreknél, azért így is nehezen tudna olyan kezdőt kiállítani a szerb mester, amely ellen sok esélye lenne a liláknak.

A magyar bukméker kínálatából mi egy extra tippet néztünk ki, amely 'Oddsrakéta' névre hallgat. Ez az ötlet a Fradi mindhárom idei bajnokiján zöldült, míg a fent említett 14 találkozóból csupán 5-ször, de ehhez mérten az odds is kiváló!


✅ Tipp #1: Oddsrakéta: Mindkét csapat szerez gólt + 2.5 gól felett @3.50

 

Fogadási határidő: február 25. 17:30

 

[4206688] 2024-02-25 17:30:00 Újpest - Ferencvárosx;