NB I

Ha most sem jön a szokásos Paks-tipp, akkor soha!

  • varin

Az MTK az életéért, a Paks a forma visszanyeréséért küzd, így a gólgála szinte garantált.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy elfogyott a levegő a Hungária körúton, az MTK a kiesés szélére sodródott. Hiába vezetett ugyanis a kék-fehér gárda sokáig a MOL Vidi ellen, a fehérváriak emberhátrányból, egy pontrúgást követően tudtak egyenlíteni Budapesten, ezzel pedig 2 olyan pontot vettek el Márton Gábor csapatától, amely rettenetesen hiányozhat. A fővárosiak sorsolása ráadásul nem éppen könnyű, azonban számolgatásnak vagy taktikázásnak már rég nincs helye, nyerniük kell, ha benn akarnak maradni, így Paksra is 3 pontért látogatnak.

3612225

Márpedig ez a tolnai csapat most messze a verhető státuszban helyezkedik el, köszönhetően rettenetes szériájának, amely immáron 4 mérkőzés óta tart. Ebben az időszakban Bognár György csapata 2 gólt lőtt (azt is büntetőből) és 7 gólt kapott, így a merész, dobogós tervek helyett mostanra a felsőház lehet maximum a cél Tolnában. 

A hazai oldalon többen is elmondták, jelenleg sajnos mentálisan nagyon mélyen van az együttes és tulajdonképpen örülhetnek, hogy hétvégén az Újpest csak 3-at lőtt Pakson. Ugyanakkor a javítás lehetősége a küszöbön van, hiszen hazai pályán fogadják előbb az MTK-t, majd kedden a Magyar Kupában az Újpestet, így tehát a helyes bajnoki út mellett akár a kupadöntőbe is bejuthatnak.

Ami a vendégeket illeti, nem javult a helyzet pénteken este sem, hiszen a Gyirmót simán kikapott Debrecenben, amellyel a kék-fehérek még nehezebb helyzetbe kerültek, mivel már a Loki is befoghatatlannak tűnik számukra.

"Úgy gondolom, behozható még a hátrányunk, csak az a helyzet, hogy most már muszáj 3 pontokat szereznünk, mert döntetlenekkel nem vagyunk előrébb. Szerintem ilyen játékkal, mint amit a Fehérvár ellen játszottunk, bárkit meg tudunk verni, így ezt a futballt kell átmentenünk Paksra is" - nyilatkozta Mezei Richárd.

Egyértelműen az érték most a szokásos paksi sablontippben van, ami az Újpest ellen négy meccset követően ismét zöldült. Nem várunk itt taktikus, óvatos futballt, az MTK-nak nyernie kell, Pakson pedig ennél a párosításnál nem találhatnának jobbat, hogy ismét egy W betű álljon a csapat mellett. Ősszel 3-2-re, télen 4-1-re nyert a Paks, és ugyan arra nem mernénk voksolni, hogy ezúttal is a tolnaiak örülhetnek majd, bármilyen eloszlásban el tudjuk fogadni az over+bts kombit.

{"headTitle":"Paks-MTK","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-16 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett és mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3612225] 2022-04-16 17:00:00 Paksi SE - MTK Budapestx;