Felkészülés

Ismét hat a Bognár-mágia?

  • varin

Bekezdett az MTK, első meccsén nyolcat rúgtak a kékek. Most azonban nehezebb ellenféllel találkoznak.

Komolyan gondolják a VIII. kerületben az azonnali visszajutást az OTP Bank Ligába, az MTK-t minden poszton alaposan megerősítették. A Bognár György vezette csapat megtartotta Futács Márkót, emellett érkezett Bognár István, Medgyes Sinan, Németh Krisztián és Prosser Dániel is visszatért a dániai kölcsönéből. Az NB I-es erősségű keret most a Mezőkövesd ellen mérheti fel erejét.

Reméljük, a mester régi-új állomáshelyén sem enged elveiből: Fotó: MTK Budapest

A kék-fehérek az NB III-as Dabas-Gyón ellen kezdték a felkészülést, az eredmény és a Bognár-faktor pedig nem is maradt el, többek között Németh Krisztián mesternégyesének köszönhetően 8-0-ra nyertek a fővárosiak. Ez persze nem számít óriási meglepetésnek, az elmúlt években látott Pakstól már megszokhattuk a 7-8 gólos előkészületi találkozókat.

A Mezőkövesd csapatában most egy erősebb gárdával randevúznak a kék-fehárek, jól emlékezhetünk rá, hogy tavaly Supka Attila gárdája egy budapesti 4-0-val "örvendeztette" meg az MTK-szurkolókat, ami nagyban hozzájárult a kieséshez is.

Ugyan most arra nem számítunk, hogy a Kövesd egymaga vállal négyet, különösen azért nem, mivel első mérkőzését játssza a borsodi csapat, de van potenciál ebben a gárdában a pálya első harmadában is. Szerződtették például a Miskolcon kegyvesztetté vált Molnár Gábort, de az északmacedón ligában kifejezetten jól teljesítő Selmanitól is sokat várhatnak a matyóföldiek.

Ugyan a hazai csapat először lép pályára és a 35 fokos meleg sem biztos, hogy sokat segít az overen, de mi azért bízunk Bognár György csapatában. Az ázsiai gólszámos fogadás határát 2.75-re lőtték be, vagyis pénzünket csak akkor veszítenénk el, ha nem esne legalább 3 találat.

{"headTitle":"Mezőkövesd Zsóry-MTK Budapest","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-06-29 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,75 gól felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}