NB I

Az előző két meccsükön bejött - tipp az MTK - Honvédra

  • mr.blonde

Az MTK-nak kötelező pontot vagy pontokat szereznie, de a Honvéd jó formában várhatja a fővárosi rangadót.

Fővárosi rangadót rendeznek szombaton az NB I-ben, a sereghajtó MTK a Budapest Honvédot fogadja. A két csapat közt hét pont a differencia a tabellán, de mivel nagyon szoros a mezőny, ez tulajdonképpen sokat nem jelent. Az viszont biztos, hogy az MTK egy újabb vereséggel nagy lépést tenne a kiesés felé, míg fordítva a Honvédnál egy győzelem akár megnyugvást is hozhatna. 

3612206

A Honvéd Nebojsa Vignajevics irányítása alatt egyre jobb formában lendül, az elmúlt négy fordulót lehozta veretlenül, 8 pontot szerezve. A szerb tréner tehát úgy fest, hogy képes kihozni a kispesti keretből a jó teljesítményt, a felszálló ágban lévő piros-feketék pedig az MTK ellen már megfelelő önbizalommal léphetnek pályára. 

Az MTK edzőváltása közel sem sült el ilyen jól, hiszen Márton Gábor kezei alatt is döcög a szekér. A Gyirmót elleni döntetlen nagyon-nagyon fájó eredmény a fővárosiaknak, és bizony egyre reménytelenebbnek tűnik a helyzetük is a bent maradásért vívott harcban. 

Mire érdemes fogadni?

A két csapat 1-1-re áll a szezonbeli meccsek alapján, mind a kétszer a hazai pályán játszó fél tudta begyűjteni a három pontot. A fogadóirodák szerint azonban most fordulhat a kocka, hiszen a Honvédot valamivel esélyesebbnek hozták ki a győzelemre. Ezzel együtt mi nem tennénk végeredményre, hiszen nagyon kiszámíthatatlan jelenleg az NB I, viszont a kártyák számára meghúzott 5.5-s határt overezhetjük. 

A tét eleve rányomhatja a bélyegét a meccsre, ráadásul fővárosi rivalizálás miatt a hangulat is igen forró lehet. A két csapat szezonbeli két meccse összesen 14 sárgát és két pirosat hozott, így szerintünk ezen a találkozón sem ússzák meg a felek 6 lap alatt. 

{"headTitle":"MTK - Honvéd ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-03-12 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lapok száma 5.5 felett","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612206] 2022-03-12 19:30:00 MTK Budapest - Honvédx;