Premier League

Közel duplázós tippünk van a Chelsea bajnokijára

Fogadáskészítős tippel rukkoltunk ki a Chelsea-Wolverhampton PL-találkozóra.

A vasárnapi Premier League találkozók közül a bukmékerek szerint a legegyértelműbb a Stamford Bridge-en kerül megrendezésre, ahol a Chelsea a Wolves együttesét fogadja. A fogadóirodák ugyanis a "H"-t átlagosan mindössze 1.60 körüli szorzón kínálják.

Csapathírek

Pedig a Chelsea ismét gödörbe került, hiszen a Middlesbrough elleni kiütéses sikert (6-1), amelynek köszönhetően bejutott az Angol Ligakupa fináléjába, két nyeretlen meccs követte. Az Aston Villa elleni gól nélküli remi miatt újrajátszásra kényszerül majd az FA Kupában, míg szerdán 4-1-re égett meg az Anfield Roadon. A Liverpool teljes mértékben lefocizta a Kékeket, többek közt Szoboszlai jó játékának és góljának is köszönhetően.

A hazaiak így továbbra is a 10. pozícióban tanyáznak, egy pontra vannak az előttük lévő Newcastle, Brighton duótól, illetve két pontot vernek vasárnapi ellenfelükre, a 11. helyezett Wolvesra.

Hiányzók terén Pochettino mester továbbra is temérdek játékosára sem számíthat, a hírek szerint Chalobah, Colwill, Cucurella, Fofana, James, Lavia, Sánchez és Ugochukwu marad ki vasárnap, míg Jackson szereplése kérdéses.

[4193756] 2024-02-04 15:00:00 Chelsea - Wolverhampton Wanderersx;

A Wolves jó formában volt a csütörtöki bajnokijáig, hiszen addig december 17-től kezdve nem veszített tétmérkőzést. Akkor azonban megtört a jég, a Manchester United egy pazar meccsen, 4-3-ra nyert a Molineux Stadionban

A vereség ellenére sincs szégyenkezni valójuk a Farkasoknak, hiszen kétgólos hátrányból álltak fel, igaz, nagy kérdés, hogy lelkileg hogyan hat rájuk, hogy hiába egyenlítettek a 95. percben, a Vörös Ördögök a 97. minutumban vitték be a győztes találatot...

Pozitívum ugyanakkor, hogy Joáo Gomes és Sarabía visszatért, avagy már csak a válogatottbeli szereplések miatt távollévő Traoréra és Hee-Chanre nem számíthatnak a hét utolsó napján.

Mire érdemes fogadni?

A felek december 24-én találkoztak legutóbb, akkor pedig a Wolves 2-1-re tudott nyerni hazai pályán. Ez akár most is benne van a pakliban, de a Chelsea jól teljesít manapság otthoni környezetében, valamint a Farkasok pedig nem győzni járnak a Stamford Bridge-re...

Ugyanakkor szerintünk nagyon a Chelsea felé vannak tolva a szorzók, amivel érdemes lehet szembemenni, pláne, hogy szoros meccs van kinézőben. Így pedig egy fogadáskészítős tippel próbálkoznánk, ami nem más, minthogy a vendégekre fogadunk +1,5-ös ázsiai hendikeppel (amibe még az egygólos hazai siker is beleférne), valamint, hogy a meccsen kevesebb, mint 3,5 találat születik.


✅ Tipp #1: Wolverhampton +1,5 (ázsiai hendikep) + Kevesebb, mint 3,5 gól @1.93

Fogadási határidő: február 4. 15:00