Angol Ligakupa

Bő 2.50-szeres tippünk van a Fulham-Liverpool kupacsatára

Szoboszlaiék egygólos előnyből utazhatnak a Fulham otthonába az Angol Ligakupa elődöntőjének visszavágójára.

Szerdán kerül terítékre a másik elődöntő visszavágó az Angol Ligakupában, avagy a Fulham a Liverpool csapatával méri össze erejét, a második találkozót pedig a Vörösök egygólos előnyből várják. A bukiknál ezúttal is az LFC az esélyesebb, a vendégek sikerére ugyanis háromesélyben átlagosan 1.80-szoros szorzón lehet fogadni.

Csapathírek

A felek két hete találkoztak az Anfield Roadon, ahol a Fulham Willian góljának köszönhetően előnybe került az első félidő derekán, de második játékrészben, három perc leforgása alatt, Jones és Gakpo góljai által a Liverpool fordítani és nyerni tudott 2-1 arányban.

A Fulham azóta egy meccset játszott, az LFC elleni vereséget követően, három nappal később a Chelsea együttesének otthonába látogatott, ahol 1-0-s vereséget szenvedett, így pedig továbbra is a 13. helyen áll a Premier League-ben.

A nem túl jó passzban lévő londoniak tehát 11 napja erre a találkozóra készülnek, mindezt ugyanakkor beárnyékolja, hogy Traoré sérülés, míg Bassey, Iwobi és Ballo-Touré válogatottbeli szereplés miatt kihagyja a visszavágót, igaz, ők valamennyien már az első meccsen sem játszottak...

[4386382] 2024-01-24 21:00:00 Fulham - Liverpoolx;

A liverpooliak remek formában utazhatnak a Craven Cottage-re, hiszen az elmúlt öt tétmeccsüket megnyerték. A Fulham elleni sikert követően vasárnap Bournemouthba voltak hivatalosak, ahol egy jó második félidőnek, valamint Darwin Núnez és Diogo Jota két-két góljának köszönhetően 4-0-ra nyertek. Ami által ötpontos fórral vezetik a bajnokságot, igaz, a második helyezett Manchester City eggyel kevesebb meccset vívott meg.

A vendégek tehát jó passzban és játékban vannak, azonban, ahogy a hétvégén, úgy ezúttal is sok hiányzójuk lesz. Matip, Bajcetic, Thiago, Cimikasz, Alexander-Arnold, Doak és Szoboszlai sérülés, míg Endo és Szalah válogatottbeli kötelezettségek miatt biztosan kimarad.

Mire érdemes fogadni?

A Liverpool előnyből várhatja a visszavágót, s habár ezúttal is sok kimaradója lehet, így is remekel mostanság, avagy azon a véleményen vagyunk, hogy a visszavágót is behúzhatja. Mindezt arra is alapozzuk, hogy a rosszabb passzban lévő Fulhamnek támadnia kell, mivel hátrányban van, ez pedig kapóra jöhet a remekül kontrázó Vörösöknek, vagyis mindezt kihasználhatják.

Ha pedig ez összejön, akkor a vendégsiker, de minden bizonnyal a gólok sem maradnak el, így arra fogadunk a visszavágón, hogy az LFC győz és több, mint 2,5 találat születik, méghozzá bő 2.50-szeres szorzóért, ami egyébként a felek idei két egymás elleni meccsén rendre ült.


✅ Tipp #1: Liverpool nyer + Több, mint 2,5 gól @2.52

Fogadási határidő: január 23. 21:00