Angol Ligakupa

Egy biztonsági és egy duplázó tippel készülünk a Liverpool - Fulhamre

A Liverpool menetelne a Ligakupában is, de a hiányzók megnehezítik a hazaiak dolgát.

Az Angol Ligakupa második elődöntőjében két Premier League-es klub feszül egymásnak, a Liverpoolnak hazai pályán azonban irányítania kell az eseményeket a Fulham ellen. A hazaiaknagy meccset nyertek meg az Arsenal otthonában, vezetik a PL-t, tehát eddig minden klappol, azonban a rengeteg sérült egyre nagyobb problémát szül. Kilenc hiányzóval várják a találkozót a Vörösök, de legalább Van Dijk visszatérhet a védelembe.

Az angol kupadömpingben a Fulhamnek egyértelműen a Ligakupa fontosabb, mint az FA kupa volt, ugyanis a pénteki Rotherham elleni találkozóra 10-et is cserélt Marco Silva, mindez azt is jelenti jó eséllyel, hogy most a legjobbjait küldi pályára az Anfield Roadon, igaz az ANK-ra a Fulham is delegált három játékost (Ballo-Toure, Iwobi, Bassey). Kisebb hullámvölgybe került decemberben a londoni alakulat, de az Arsenal elleni szilveszteri bravúrral tett egy nagy lépést előre.

A tippünket a Liverpool hiányzói adják, ugyanis Alexander-Arnold is hetekre kidőlt, csatlakozva a már régóta maródi Robertsonhoz. Ez azt is jelenti, hogy a klasszikus liverpooli játék, azaz a két szélsővédő fellépése jó eséllyel kisebb számban fog csak megjelenni, ami a szögletszámra is hatással lehet. Mivel egy kétfelvonásos párharcról van szó, szerda este pedig hazai siker várható, nem számítunk arra, hogy teljesen beszorítja a londoniakat a Pool, így kevesebb, mint nyolc szögletet hozhat össze a hazai gárda, de a bátrabbak akár a hét szöglet alatti opciót is megjátszhatják, duplázóért cserébe. A decemberi, thrillerbe torkolló 4-3-as meccsükön is mindössze 4 szögletet hozott össze a Liverpool, ez is jó jel lehet a tippünkre nézve.

 

✅ Tipp #1: Liverpool 7.5 szöglet alatt @1.53

✅ Tipp #2: Liverpool 6.5 szöglet alatt @2.00

Fogadási határidő: január 10. 21:00