Premier League

Nehéz komolyan bízni a Unitedben, így egy hatos szorzót játszunk meg

A Manchester United győzelmi sorozata továbbra is tart, de a mutatott játék azért hagy kívánnivalót...

A hétvége az angol futballban a Ligakupa-döntőről szól, amivel természetesen mi is foglalkozunk majd, de a Premier Leauge-ben sem áll meg az élet és nyolc meccset rendeznek. A Manchester United és a Fulham összecsapása a hazaiaknak lehet igazán fontos, hiszen tovább küzd a top négyért Erik ten Hag gárdája.

4193788

Ötmeccses győzelmi sorozatból érkezik a Manchester United erre a találkozóra, erre legutóbb 2023 januárjában volt képes a hazai gárda, azonban hiába a sikerek, a mutatott játék továbbra is vékony, márpedig előbb-utóbb ebből alighanem ez egy fájó vereséget fog szülni.

Hojlund rengeteg kritikát kapott az év elején, most azonban minden bejön a dánnak, aki a góljaival a hátán cipeli a Vörös Ördögöket.

A legutóbbi 11 lövéséből 7 is gól lett, ami nem kérdés, hogy ez hosszútávon tarthatatlan mutató, így egyre fontosabb lesz többször is helyzetbe hozni a csatárt a társaknak.

Azonban Hojlund kidőlt, ezzel pedig újra nehéz helyzetbe kerültek a hazaiak, hiszen az egyetlen igazán jó formában levő játékosára nem számíthat a tar mester. A hazaiak már-már megszokott sérültlistájára Luke Shaw is felkerült, ugyanis minden jel szerint egész idényre kidőlt az angol játékos. Nem játszhat tehát Anthony Martial, Tyrell Malacia, Mason Mount, Lisandro Martinez és Aaron Wan-Bissaka sem.

[4193788] 2024-02-24 16:00:00 Manchester United - Fulhamx

A Fulham jelenleg a 12. a tabellán, felfelé nagyon nem vezet út, de a bennmaradás is biztosnak tűnik. A formája felemás a londoniaknak, ugyanis az Aston Villa elleni vereség nem akkora probléma, előtte viszont megverte a Bournemouth gárdáját és az Everton, Burnley duó ellen iksz lett. 

A középmezőnybeli tagságát semmi sem veszélyezteti, a szombati meccsen azonban eltiltás miatt az egyik legjobbját, Joao Palhinhát kénytelen nélkülözni, ami komoly érvágás.

Mire érdemes fogadni?

A hazaiak egy olyan játékot játszanak, aminek hamarosan egy csúnya zakó lesz a vége alighanem, hiszen rengeteg helyzetet engednek a riválisoknak. Ez nem feltétlenül szombaton fog bekövetkezni véleményünk szerint, de ebben a Unitedben nehéz bízni. Márpedig így egy hatos szorzót néztünk ki, ami úgy lenne nyerő ha a hazaiak pontosan egy góllal nyernek, valamint mindkét csapat betalál. 

Természetesen a téttel óvatosan kell bánni egy ilyen tippnél, de a hazaiak védekezési gondjai miatt jó eséllyel a Fulham is talál egy gólt, sima hazai sikert pedig nem látunk ebben a találkozóban. 


✅ Tipp #1: Fogadáskészítő: Manchester United egy góllal nyer + mindkét csapat betalál @6.20

Fogadási határidő: február 24. 16:00

[4193788] 2024-02-24 16:00:00 Manchester United - Fulhamx;