Premier League

A válogatott után a Fulhamben folytathatja a gólgyártást Mitrovics

  • Tomihmv

A szerb góljára is fogadunk többek közt a Fulham-Newcastle PL-meccsen.

Kéthetes pauzát követően folytatódik a Premier League, elsőként pedig a Fulham-Newcastle ütközettel foglalkozunk. A fogadóirodák szerint bármilyen eredmény benne van a pakliban, azonban a vendégek felé billentik a mérlegnyelvét, háromesélyben ugyanis átlagosan 2.35-szörös pénzért fogadhatunk a Szarkák sikerére.

3901015

Csapathírek

A Fulham jól indította szezonját, majd jött egy kisebb hullámvölgy, igaz, mindez annak volt köszönhető, hogy topcsapatokkal játszott. Az Arsenaltól és a Tottenhamtől is 2-1-re kapott ki idegenben, viszont a két vereség között ugyanilyen arányban győzte le a Brighton együttesét.

Ezt követően két hetet pihentek a londoniak II. Erzsébet halálának köszönhetően, a visszatérésük pedig jól sikerült, hiszen mind a három pontot elhozták a szintén újonc Nottingham otthonából (3-2). Ezen eredménynek köszönhetően egyébként a forduló előtt a hatodik helyen tanyáztak a megszerzett 11 pontjukkal, igaz, több együttesnél is eggyel több mérkőzést játszottak le.

A hazaiaknál Solomon és Wilson maródi, míg Palhinha eltiltás miatt biztosan kimarad, viszont Robinson felépült bokasérüléséből, így visszatérhet.

[3901015] 2022-10-01 16:00:00 Fulham - Newcastle Unitedx

A Newcastle idén roppant szoros mérkőzéseket vív, amiről mi sem árulkodik jobban, hogy egy-egy győzelem és vereség mellett öt döntetlen (!) szerepel a neve mellett. Egyedül a Liverpooltól kaptak ki a Szarkák, viszont csak az újonc Nottinghamet győzték le, ugyanakkor a Manchester Cityvel döntetlent játszottak.

Legutóbb két hete a feljutó Bournemouth együttesét fogadták, azonban nem bírtak vele, meglepetésre csak 1-1-re futotta erejükből, méghozzá úgy, hogy mindössze büntetőből sikerült egalizálniuk, így pedig a 10. helyen állnak a táblázaton a nyolc pontjukkal.

A vendégeknél egyébként jóval többen maradhatnak ki, mivel Wood, Krafth, Isak, Shelvey és Darlow biztosan nem lép pályára sérülés miatt, Saint-Maximin és Guimaraes szereplése kérdéses, ugyanakkor a hírek szerint Callum Wilson visszatérhet.


>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


Mire érdemes fogadni?

A felek tehát ezúttal is kéthetes szünet után lépnek pályára, de a legutóbbi kihagyással ellentétben ezúttal mind a két együttesből többen oda voltak válogatottjuknál. Ez volt akinél jól sült el, például a hazaiak ásza, Alekszandar Mitrovics, ugyanis feljuttatta Szerbiát az A-ligába a Nemzetek Ligájában, köszönhetően annak, hogy a svédeknek háromszor (!), míg a norvégoknak egyszer talált be.

Nem is volna meglepő, ha szerb gólzsák, aki az idei 12 Fulham bajnoki gólból hatot jegyez, betalálna volt csapatának, de az sem, ha végül mind a két csapat szerezne gólt a Craven Cottage-on, így ezen tippeket küldjük csatába a felek szombat délutáni ütközetén.

{"headTitle":"Fulham - Newcastle","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-01 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"Alekszandar Mitrovics bármikor gólt szerez","odds":"2.16","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3901015] 2022-10-01 16:00:00 Fulham - Newcastle Unitedx;