Angol Ligakupa

Ezt néztük ki a Chelsea-Middlesbrough visszavágóra

Egygólos előnyből várja a másodosztályú csapat az Angol Ligakupa elődöntőjének visszavágóját.

Kedden rendezik a Chelsea-Middlesbrough Angol Ligakupa elődöntő visszavágót, amelyet a piros-fehérek egygólos előnyből várnak. A második találkozónak ugyanakkor a hazaiak a toronymagas favoritjai, a bukmékerek háromesélyben átlagosan 1.25-szörös szorzó alatt mérik a "H"-t.

Csapathírek

A felek két hete találkoztak a Riverside Stadionban, ahol Hackney góljának köszönhetően meglepetésre a másodosztályú Middlesbrough tudott nyerni 1-0 arányban.

A Chelsea azóta egy meccset játszott, négy nappal később a Fulham együttesét verte 1-0-ra a Stamford Bridge-en (amivel a kilencedik helyre lépett fel a Premier League táblázaton), s mivel azóta nem lépett pályára, így kereken 10 napja csak és kizárólag erre a találkozóra készül.

Pochettinóék ugyanakkor nem a legjobb előjelekkel várják a találkozót, ugyanis bizonyos okok (sérülés, válogatottbeli - vagy a sorozatban korábbi szereplés) miatt Sánchez, Cucurella, Fofana, James, Lavia, Ugochukwu, Nkunku, Gusto, Santos és Jackson sem lép pályára, míg Chalobah szereplése bizonytalan.

[4386383] 2024-01-23 21:00:00 Chelsea - Middlesbroughx;

Ami a vendégeket illeti, a piros-fehérek az odavágót követően 3-1-re nyertek a Milwall otthonában, utána viszont csak 1-1-re voltak jók az utolsó helyezett Rotherhammel szemben hazai pályán a Championshipben, így a 11. helyről (igaz, a kilencedik Watfordnak is ennyi pontja van, míg a hatodik, rájátszást érő pozíciótól mindössze hat egységre vannak) várják a folytatást.

Michael Carrick viszont Pochettinóhoz hasonlóan jó pár játékosára nem számíthat kedden. Hasonló okok miatt, ahogy a Chelsea-nél, úgy náluk is, Bangura, Latte Lath, Lenihan, Smith, Greenwood, Ayling, Silvera, McGree és Dieng is kimarad, Jones játéka pedig kérdéses.

Mire érdemes fogadni?

Habár a Boro egygólos előnyből várja a visszavágót, még így is meglepő volna a továbbjutása, ugyanakkor biztos, hogy nem adja olcsón bőrét a másodosztályú alakulat, így pedig egy fogadáskészítős tippel próbálkoznánk a felek visszavágóján.

Úgy véljük, hogy a Chelsea sikere nem marad el, e mellett pedig arra fogadunk, hogy a Kékek az odavágóhoz hasonlóan legalább öt szögletet elvégeznek, valamint, hogy a Middlesbrough legalább két büntetőlapot begyűjt. Egyáltalán nem ördögtől való opciók ezek, pláne úgy nem, hogy erőteljes Chelsea dominancia várható a második csörtén.


✅ Tipp #1: Chelsea nyer + Chelsea szögletei 4,5 felett + Middlesbrough büntetőlapjai 1,5 felett @1.83

Fogadási határidő: január 23. 21:00