Premier League

Erre fogadunk Kerkez és Szoboszlai összecsapásán

Bár sajnos mutatkozik esély arra, hogy végül egyik magyar játékos sem lép pályára a Bournemouth-Liverpool bajnokin.

Vasárnap is két meccset rendeznek a Premier League-ben, melyek közül a magyar szimpatizánsok számára kétségkívül a Bournemouth-Liverpool, avagy Kerkez és Szoboszlai csatája emelkedik ki, igaz, a hírek szerint mindkét válogatott labdarúgónk játéka kérdéses a hét utolsó napján. A találkozónak egyébként a vendégek az esélyesei, a bukik átlagosan 1.75-szörös pénzért mérik a "V"-t.

Csapathírek

A hazaiak remek formában vannak, ugyanis az elmúlt tíz tétmeccsükből hetet is behúztak, ami mellett egy iksz és két vereség a mérlegük. A PL-ben legutóbb az óév utolsó napján léptek pályára, amikor is 3-1-re kaptak ki a Tottenham otthonában, ám így is a 12. helyen tanyáznak, úgy, hogy van egy elmaradt meccsük.

Ezt követően legutóbb bő két hete játszottak, akkor az FA Kupában a QPR otthonában győztek 3-2-re, méghozzá úgy, hogy a félidőben még 2-0-ra vezettek a londoniak...

A jó forma mellett ugyanakkor temérdek hiányzója van a délieknek. Adams, Kelly, Traoré, Fredericks, Randolph és Senesi sérülés vagy eltiltás miatt biztosan kimarad, Semenyo és Ouattara válogatottbeli szereplés végett nem lép pályára, míg Kerkez szereplése bizonytalan, aki egyébiránt december közepe óta harcképtelen már.

Ami a vendégeket illeti, a Vörösök is jó passzban vannak. Az Európa Ligában, a Royal Union elleni, számukra tét nélküli meccsen elszenvedett vereséget követően nem kaptak ki, azaz immáron hét tétmeccs óta veretlenek. A bajnokságban január 1-jén nyomták le 4-2-re a Newcastle együttesét, aminek köszönhetően két ponttal vezetik a táblázatot. Azt követően 2-0-ra győzték le és ejtették ki az Arsenalt az FA Kupából, míg legutóbb másfél hete léptek pályára, amikor is 2-1-re nyertek a Fulham ellen az Angol Ligakupa elődöntőjének első meccsén, avagy minden sorozatban remekül állnak.

Kimaradók terén viszont hasonlítanak a hazaiakra Kloppék, hiszen sérülés vagy válogatottbeli kötelezettségek miatt Matip, Thiago, Robertson, Alexander-Arnold, Cimikasz, Bajcetic, Szalah és Endo sem lép pályára vasárnap, míg Szoboszlai játéka kérdéses, aki legutóbb a Szarkák ellen játszott.

Mire érdemes fogadni?

A felek jó passzban várják idei harmadik egymás elleni találkozójukat (bajnokságban a 'Pool 3-1-re nyert hazai pályán, míg a ligakupában 2-1-re idegenben), amelyen mindkét oldalon ugyan sok lehet a hiányzó, de ki kell emelni, hogy a hazaiak két, míg a vendégek másfél hete csak erre a találkozóra készülnek.

Avagy az előjelek alapján ismét egy remek, gólgazdag találkozóra van kilátás vasárnap a Vitality Stadionban a csapatok között. Így pedig nem is agyaljuk túl tippünket, hanem arra fogadunk, ami a felek idei két találkozóján már zöldült, vagyis, hogy mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 találat esik a meccsen.


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt + Több, mint 2,5 gól @1.80

Fogadási határidő: január 21. 17:30