Premier League

A Chelsea és a Liverpool meccsére is fogadunk - tippek a PL-re

  • Tomihmv

Két mérkőzésre tippeltünk a Premier League 28. fordulójának szombati játéknapján.

Vajon Lampardék fel tudnak állni a padlóról? - Fotó: twitter.com/chelseafc

Öt mérkőzést rendeznek a Premier League-ben szombaton amelyek közül a Bournemouth-Chelsea és a Watford-Liverpool meccsekre fogadunk kombiban.

Kezdjük az előbbivel. A Bournemouth nincs valami nagy formában, az elmúlt két tétmeccsét elbukta, ráadásul a kéthetes pauzát követően igen komoly verésbe nézett bele a Burnley otthonába. A hazaiak ennek köszönhetően egyre közelebb vannak a veszélyzónához, vagyis most már minden meccsen pontot, pontokat kell szerezniük, ha nem akarnak bajba kerülni.

Alapvetően a Chelsea ellen nem lenne sok esélyük - még akkor sem, ha bő egy éve 4-0-ra nyertek ellene hazai pályán -, azonban a londoniak igen komoly pofon után utaznak a Vitality Stadionba. A Kékek ugyanis hétközben 3-0-ra kaptak ki otthon a Bayern Münchentől a BL-ben, aminek köszönhetően gyakorlatilag elbúcsúztak a sorozattól. 

Mindemellett a vendégeknél egyre többen sérültek, hétvégén akár hatan - köztük például Kanté, Abraham és Pulisic - is hiányozhatnak, ráadásul kedden igen fontos FA Kupameccs vár rájuk, hazai pályán a Liverpool ellen. A hazaiaknál is maradnak ki bőven, de perpillanat keresve sem találnak jobb alkalmat arra, hogy elkapják a Chelsea-t.

Mindezek tükrében kimenetelre nem mernénk fogadni, az előjelek alapján ugyanakkor jó esély mutatkozik arra, hogy mindkét csapat betaláljon, amire igen jó oddson lehet fogadásokat kötni.

[3056009] 2020-02-29 16:00:00 AFC Bournemouth - Chelseax;

A kombink másik meccse az Watford-Liverpool ütközet. A hazaiaknak nem sikerült a téli szünetet követően az újrakezdés, vasárnap ugyanis 3-0-ra kaptak ki az Old Traffordon, így immáron hat tétmeccs óta nyeretlenek. Sokáig ugyanakkor nem nyalogathatják sebeiket, hiszen az éllovas Liverpool teszi tiszteletét a Vicarage Roadon szombaton.

Ami a vendégeket illeti, a Liverpoolt láthatóan megfogta az Atlético Madrid elleni BL-vereség, hiszen hétfőn csak kínkeservesen, egy hajrában szerzett góllal tudta legyőzni hazai pályán a West Ham együttesét. Mindemellett a Vörösöknél egyre több a sérült, illetve vélhetően így, hogy csak idő kérdése, hogy mikor lesznek bajnokok, a PL-be kevesebb energiát fektetnek. Pláne úgy, hogy jövő héten a Stamford Bridge-re látogatnak az FA Kupa keretén belül.

A hazaiaknak ugyanakkor létkérdés ez a mérkőzés is, köszönhetően, hogy egy ponttal vannak a vonal alatt. Mindezek ellenére favorit a Liverpool, amiben nincs különösebb érték, de a hendikepes fogadásokban sem látunk potenciált. A mindkét csapat szerez gólt opcióban viszont annál inkább, így erre a meccsre is ugyanazt a tippet küldjük játékba, mint a fenti ütközeten.

[3056016] 2020-02-29 18:30:00 Watford - Liverpoolx;
{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-29 16:00","footerTitle":"Eredő odds: 3.33","footerLink":"https://www.hatharomhun.com/fogadoirodak/tippmixpro/go","events":[{"eventTitle":"Bournemouth - Chelsea // Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Watford - Liverpool // Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}