Premier League

Akár játszik Kerkez, akár nem, a Bournemouth esélytelen az Etihadban

Közel duplázós, fogadásépítős tippel támadunk a Manchester City-Bournemouth bajnokin.

A Premier League 11. fordulójának egyik legegyértelműbb meccsét az Etihad Stadionban rendezik, ahol a Manchester City a Kerkez Milos nevével fémjelzett Bournemouth együttesét fogadja. A bukmékereknél olyannyira sima a találkozó, hogy a "H" kimenetelre átlagosan mindössze 1.10-szeres pénzt kínálnak...

Csapathírek

A hazaiak jó passzban várják az összecsapást, hiszen a kéthetes leállást megelőzően ugyan 1-0-ra kikaptak az Arsenaltól, ám a visszatérésük óta nem hibáztak. A Bajnokok Ligájában a Young Boys csapatát verték idegenben 3-1-re, míg a PL-ben előbb a Brightont győzték le 2-1-re, majd egy hete 3-0-s győzelmet arattak a városi rivális, Manchester United otthonában. Így ugyan továbbra is a harmadik helyen tanyáznak, de az Ágyúsokkal egál pontjuk van (24), míg az éllovas Tottenhammel szemben továbbra is két egység a hátrányuk.

Hiányzók terén is egyre jobb a helyzet náluk, Akanji eltiltása lejárt, így visszatérhet, vagyis Guardiola egyedül már csak a régóta maródi De Bruyne játékára nem számíthat szombaton.

Ami a vendégeket illeti, Kerkezék az elmúlt héten végre valahára megszerezték első győzelmüket a bajnokságban, ugyanis a 10. fordulóban (!) 2-1-re győzték le hazai környezetükben az újonc Burnley együttesét. Némileg rossz hír a magyar fanatikusok számára, hogy Kerkez azon a találkozón idén először nem kezdett bajnokin a Bournemouthban, mindössze az utolsó kilenc percre (plusz hosszabbítás) cserélték be.

A sikernek köszönhetően egyébként már hat pontja van a délieknek, amivel elmozdultak a kiesőzónából, hiszen a 17. pozícióig másztak fel, s egy pontot vernek a 18. helyen lévő Lutonra.

A hétközi, Liverpool elleni Angol Ligakupa találkozón ugyanakkor már kezdett Kerkez, sőt végig is játszotta a mérkőzést (egy sárga lapot kapott az 53. percben), azonban ő sem tudott segíteni csapatán, Szoboszlai Dominikék 2-1-re tudtak nyerni a Vitality Stadionban, s jutottak tovább a sorozatban.

A hírek szerint az Etihadban sem lesz kezdő Kerkez, ugyanakkor biztosan Adams, Neto, Cook és Randolph nem lép pályára sérülés vagy eltiltás miatt, míg Fredericks és Marcondes játéka bizonytalan.

Mire érdemes fogadni?

A felek tavaly meccseit a City tükörsimán nyerte meg, hazai pályán 4-0-ra, míg február végén, idegenben, 4-1-re. Az előjelek alapján pedig most is valami hasonlóra van kilátás, avagy lehet, hogy jobb is, ha Kerkez nem szerepel a találkozón...

Az előjeleknek köszönhetően némileg talán túlzók lehetnek a határok egy-két fogadási opciónál, azonban mivel a hazaiak egyhetes pihenőből érkeznek, a BL-ben pedig kedden az Etihadban fogadják a Young Boyst, vagyis nem kell tartalékolniuk, nem piszkálnánk ezeket...

Mindezek tükrében pedig egy közel duplázós, fogadásépítős tippet állítottunk össze a találkozóra. Amely szerint a City nyer, több, mint 2,5 gól születik a találkozón, az utóbbi hetekben formában lévő Haaland ismét betalál, valamint a mostanság egyre több lapot kapó vendégek több, mint 1,5 büntetőlapot szednek össze a találkozón.


✅ Tipp #1: Manchester City nyer + Több, mint 2,5 gól + Haaland bármikor betalál + Bournemouth több, mint 1,5 büntetőlap @1.94

Fogadási határidő: november 4. 16:00