Premier League

Meglepheti a Unitedet a Bournemouth?

Egyre jobb formában van mindkét gárda, így izgalmas 90 percnek ígérkezik Kerkezék old traffordi vendégjátéka.

Szombat délután a Manchester United a Bournemouth gárdáját fogadja a Premier League-ben. A sok kritikát kapó United egyre jobb eredményeket szállít, de a Cseresznyések játéka is kezd összeállni a pocsék szezonstart után. Lássuk az esélyeket!

A novemberi hibátlan teljesítmény után decemberben eddig felemás Erik ten Hagéknak a mérlegük, ugyanis egy rangadót bukott, míg egyet megnyert a csapat. A Newcastle otthonában gyakorlatilag esélye sem volt a Vörös Ördögöknek, óriási fölényben játszottak a hazaiak, így teljesen megérdemelt volt a vereség, a hétközi Chelsea elleni találkozón azonban újra mutatott valamit a United a tavalyi szezonból.

Rengeteg helyzet, számos komoly ziccer (kimaradt 11-essel), de végül "csak" 2-1-es győzelem. Természetesen ennek a jogosságához nem férhet kétség. Komoly hullámvölgy után Harry Maguire is egyre jobb formának örvend, a november legjobbja díjat bezsebelő játékos mellett azonban Lindelöf kidőlt, viszont pozitívum, hogy Varane újra játékra jelentkezhet, mellette Johnny Evans is visszatért már csereként.

A sérültek tehát fogynak, a támadók formája azonban még nem az igazi, ráadásul kedden kulcsmeccs vár a csapatra a BL-ben, igaz ott már csak a csoda segíthet a jelenleg csoportutolsó gárdán.

A Bournemouth oldalán október környékén úgy tűnt, hogy teljes tévút volt Andoni Iraola kinevezése, azonban mostanra sikerült hellyel-közzel összeraknia a védekezést, ezzel együtt a csapat is erőteljesen megindult felfelé. Legutóbbi négy meccsen 10 megszerzett pont, csak három kapott gól, ráadásul legyőzte a Newcastle-t, valamint az Aston Villa ellen is otthon tartottak egy pontot Kerkez Milosék.

Hiányzókat tekintve nincs változás, ugyanaz a keret futhat neki ennek a találkozónak is, mint a Crystal Palace ellen, jelenleg egyébként hét játékosra nem számíthat Iraola.

Mire érdemes fogadni?

Egyre jobb formában van mindkét gárda, azonban ebben a meccsben mi abszolút látunk potenciált a meglepetésre. A United ugyan két rangadón is túl van, de a kisebbek ellen eddig nem láthattunk szép meccseket tőle, míg a Bournemouth egy igazi sötét ló, amely képes lehet akár még idegenben is bravúrt elérni.

Azonban ez az a találkozó, ahol nem feltétlenül kell nagyobb tétet elhelyezni, hiszen a Cseresznyék is képesek voltak beleszaladni többször is a késbe és ha túl sokat akarnak, akkor a United meg fogja kontrázni őket. Mindezek okán elvisszük +0-ás hendikeppel nagy oddson a vendégeket, de +1-es ázsiai hendikeppel is, amivel ugye egygólos United siker esetén visszajárna a tétünk.


✅ Tipp #1: Bournemouth +1 (ÁH) @1.96
 

✅ Tipp #2: Bournemouth +0 (ÁH) @4.05

Fogadási határidő: december 9. 16:00