Spanyol foci

2.30-ért néztük ki egy tippet a Real-Atlético elődöntőre

Szaúdban mérkőzik meg egymással a Real Madrid és az Atlético Madrid a Szuperkupa elődöntőjében.

Ahogy már az elmúlt években is megszokhattuk, a spanyolok a Szuperkupa döntőjüket idegen országban, egy mini négyes torna keretében bonyolítják le. Az idei kiírásban a Real Madrid, a Barcelona, az Atlético Madrid és az Osasuna mérkőzhet meg a trófeáért, a párosítások pedig úgy alakultak, hogy a bajnoki címvédő Barca és a kupagyőztes Real csak a fináléban meccselhet egymással. 

Szerdán a Real Madrid - Atlético Madrid elődöntővel veszi kezdetét a torna, és nem kérdés, hogy ez a párosítás kifejezett sportcsemegének ígérkezik. A két madridi sztárcsapat szeptemberben találkozott utoljára egymással, akkor a Matracosok 3-1-es győzelmet arattak a királyi gárdával szemben. 

Jelenleg azonban a Real Madrid jóval esélyesebb a győzelemre, hiszen Carlo Ancelotti csapata fantasztikus formában futballozik, míg az Atlético Madridnak akadtak botlásai az elmúlt hetekben. 

[4183719] 2024-01-10 20:00:00 Real Madrid - Atlético Madridx

Ami a kereteket illeti, a Real Madridban Lucas Vazquez, Courtois, Militao, Alaba sérülés miatt nincs ott a keretbe, visszatérhet viszont Mendy, Kroos, Vinícius és Tchoouameni is a kezdőbe. A várakozások szerint Ancelotti nem gondolkozik 'kupacsapat' összeállításban és a lehető legjobb kezdőjével áll majd fel. 

A másik oldalon Diego Simeonénak a sérült Lemar mellett az AFC-n szereplő Mandaváról kell lemondania, de a hétvégi pihenők közül Hermoso, Lino, Koke, Llorente és De Paul is visszatérhet a csapatba. 

Bár a formák alapján a Real Madrid favorizálása jogosnak vélhető, egy 90 perces kupameccsen az Atlético Madridot sem írnánk le. Tavaly januárban 1-1-es döntetlent hozott a két csapat Szuperkupa-meccse, egy hasonlóan szoros eredmény most is benne lehet a pakliban. 

Egy olyan tippet szemeltünk ki erre az elődöntőre, ami azon a találkozón nyertes lett volna, de reményeink szerint most is zöldülhet. A 2.30-as szorzó értelmében a Real Madrid nem veszíti el ezt a mérkőzést a rendes játékidőben, az Atlético Madrid pedig hozza a formáját és több büntetőlapot szerez, mint a városi rivális. 

 


✅ Tipp #1: Real Madrid vagy döntetlen + Atlético több büntetőlap@2.30

Fogadási határidő: január 10. 20:00