La Liga

Ó, Sergio Ramos, hozzátok le ezt a tippet most!

  • mr.blonde

A sereghajtó otthonába látogat a Sevilla, amely megkezdte a felzárkózást a tabellán.

Hétfőre az Almería - Sevilla találkozó maradt a La Liga 28. fordulójából és mivel meglehetősen izgalmas szorzókon kínálnak a mérkőzésre, alaposan is megpróbáljuk körbejárni az esélyeket. 

Az Almería messze a leggyengébb csapata a mezőnynek idén, hiszen 27 forduló alatt mindössze 9 pontot sikerült szereznie és egyetlen csapatként nyeretlen a bajnokságban. 

Ilyen mutatókkal nem is lehet más a végeredmény, mint a kiesés és azt gyakorlatilag már el is könyvelhetjük, hiszen ekkora hátrányt képtelenség ledolgozni. A Sevilla egy topcsapatnak számít a spanyoloknál, de idén nagyon elromlott valami a gárda körül és nemhogy a nemzetközi kupaindulást érő helyekről csúszott le, de sokáig az is felmerült, hogy Sergio Ramoséknak kiesési gondjai lehetnek. Ez utóbbi félelem szép lassan elillan, hiszen az andalúzok összekapták magukat, a formatabellán a 4. helyen állnak, így vélhetően a középmezőnyben zárják majd az idényt. 

Csapathírek 

A Sevilla idei gyengélkedése mögött a rossz csapatmorál és a rengeteg sérült húzódik meg. Előbbi kapcsán egyértelmű fejlődésről tudunk beszélni, viszont a hiányzók terén továbbra is rengeteg a probléma. Erre a meccsre sincs könnyű dolga a szakmai stábnak, hiszen hét fix kimaradó lesz a gárdának. Viszont jó hír a vendégeknek, hogy Djibril Sow és Lucas Ocampos eltitlása lejárt, így két alapember térhet vissza a kezdőbe hétfő estére. 

Az Almería négy játékosáról lesz kénytelen lemondani, köztük van a két támadó Suárez és Baptistao, ami azért lényeges, mert ketten 8 gólt szereztek a 25-ből, vagyis az Almería góljainak 30%-a hiányzik a Sevilla ellen. 

[4205613] 2024-03-11 21:00:00 Almeria - Sevillax

Mire érdemes fogadni?

Akárhogy nézzük, ezt a meccset mi nem tudjuk túlbonyolítani. A Sevilla egy felfelé ívelő formát mutatott az elmúlt pár hétben, olyan csapatok vert meg, mint a Sociedad vagy az Atlético, így a momentum egyértelműen az ő oldalán van. Ha sikerülne ezt a meccset is behúzniuk, akkor talán el is múlik a kiesés veszélye. 

Az Almería nagyon gyenge csapatnak tűnik, a helyzete kilátástalan, ráadásul két fontos láncszeme is hiányzik a támadásokból. 

A spanyol ligában persze bármi lehet, és az látható, hogy a fogadóirodák is elég óvatosan voltak az oddsok megszabásánál, de véleményünk szerint a Sevilla szorzója magas, így ott lehet keresnivalónk. 

Egy döntetlenes bebiztosítással is 1.60 felett lehet fogadásokat kötni a Sevilla sikerére, a -0,25-ös ázsiai hendikep pedig 1.90 felett fizetne. Utóbbi értelmében döntetlen esetén a tétünk felét visszakapjuk. 

{"headTitle":"Almería - Sevilla ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen esetén a tét visszajár - Sevilla ","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Sevilla -0,25","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
IRÁNY A TIPPMIXPRO