La Liga

Nehéz szülés volt - tippek az Atlético-Barca rangadóra

  • mr.blonde

Bár a Barca utolsó 4 meccsét meg tudta nyerni az Atlético ellen, ezúttal a fővárosiak esélyesebbnek tűnnek.

2010 októbere óta várnak arra a Matracosok szurkolói, hogy a csapatuk ismét felül tudjon kerekedni a Barcelona csapatán. Azóta négy egymás elleni meccset vívtak a felek és meglepetésre a Barcelona mind a négy randevút be is tudta húzni. A fogadóirodák számaiból azonban látható, hogy ezúttal az Atléticónak van több esélye a sikerre, és erre az érzetre ráerősít az is, hogy a fogadók tétjei is a hazai szorzóját nyomják lefelé. 

Csapathírek 

Az Atlético Madrid szerdán egy büntetőpárbajba torkolló párharcot tudott megnyerni az Inter ellen a BL-ben, így a madridiak a tavalyi döntőst kiejtve jutottak be a legjobb nyolc közé, ahol majd a Dortmund csapatával néznek farkasszemet. Hozható párharcnak tűnik ez Simeonéék szemszögéből és mivel a bajnokság és a kupa már elúszott, így a BL lehet akár idén a nagy célja is a csapatnak. 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Ami a vasárnapi meccset illeti, Vitolo, Lemar, Paulo és Gimenez sérült, a többiek viszont egészségesek. Ez azt jelenti, hogy a szerdai meccs egyik hőse, Griezmann újra kezdő lehet, akárcsak Azpilicueta, de egészséges Depay és Morata is, így elöl válogathat is Simeone. 

A Barcelona 4 évet követően jutott ismét negyeddöntőbe a BL-ben, miután kedden 3-1-re legyőzte a Napolit. Érhetően nagy most a boldogság a katalánoknál, hiszen ezt a sikert úgy érték el, hogy számos kulcsemberük sérült volt és nem lépett pályára. Pedri, Gavi, De Jong ezúttal is hiányzik majd a középpályáról, de Alonso, Balde és Torres sem épült fel továbbra sem. A katalán sajtó gyakorlatilag ugyanazt a kezdőt tippeli a meccsre, mint a Napoli ellen, de mi nem lennénk meglepve, ha például Joao Félix kezdő lenne volt csapata ellen. 

[4205623] 2024-03-17 21:00:00 Atlético Madrid - Barcelonax

Mire érdemes fogadni? 

Nem egy könnyen tippelhető meccs ez. Mindkét csapat kemény hétközi csatából érkezik ebbe a rangadóba, az elmúlt három meccsük pedig egyaránt 1 gólt hozott. Most is háromesélyes kimenetelű találkozóra számítunk, ahol akár 1-2 momentum is döntő lehet. Nem mernénk hendikepekre vagy gólokra sem fogadni itt most. 

A döntetlen egyébként annyira egyik csapat számára sem volna tragédia, így a félidő vagy a vége döntetlen opció 1.80 szorzóért nálunk a fő tipp erre a találkozóra, erős választásnak tűnik. 

Egy 'tutista' fogadásszerkesztős ötletet is összeállítottunk, ebben a tippben a gólok ellen, a lapok mellett és az első játékrész szögleteire fogadunk. 

Végül pedig egy extra ötlet, amely a játékos sárgák között található. Joao Félix nem éppen ideális körülmények között jött el a Metropolitanóból, ez pedig a hazai közönség és egykori játékostársak részéről akár provokációt is hozhat magával, Félix pedig a déli temperamentumával ideális 'partner' lehet ehhez. Egy Félix-kártya pénzünk triplájának is többet fizethet, kis téttel megpróbálható tippnek gondoljuk. 

{"headTitle":"Atlético Madrid - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Félidő vagy végeredmény döntetlen ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Gólok száma 4.5 alatt + Mindkét csapat legalább két büntetőlapot kap + Mindkét csapat elvégez egy szögletet az 1.félidőben ","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Joao Félix lapot kap ","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ
[4205623] 2024-03-17 21:00:00 Atlético Madrid - Barcelonax;