La Liga

Speckó tippet próbálunk meg a Bilbao-Barca rangadón

A Bilbao négy éve nem tudta legyőzni a Barcelonát, de most vasárnap nem lesz esélytelen.

Vasárnap este a Bilbao-Barcelona rangadóval záródik a La Liga játéknapja, a fogadóirodák szorzói és a szurkolói várakozások alapján pedig egy háromesélyes találkozóról van szó. A számok mindenesetre jogosnak tűnnek, hiszen a Bilbao és a Barca között csak egy hely van a tabellán, ráadásul pár hét ezelőtt a San Mamésban a Bilbao kiejtette a katalánok a spanyol kupából egy hosszabbításos thrillert követően. 

 

Csapathírek 

A formákat tekintve egyik fél sem panaszkodhat, hiszen nincs különösebben rossz passzban egyik csapat sem. Mindkét fél egy önbizalomnövelő sikerből érkezik ebbe a meccsbe, a Barca a Getafát ütötte ki 4-0-ra, a Bilbao pedig a kupában az Atlético Madridot ütötte ki 3-0-ra. 

A hiányzókat illetően azért már akadnak komolyabb galibák is. A baszkok oldaláról Nico Williams eltiltása komoly érvágásnak tűnik, hiszen a csapat egyik sztárjáról van szó. Szintén eltiltás végett kimarad majd a gárdából Dani Vivian is, továbbá Ander Herrera és Inigo Lekue sérült. 

A Barcánál sokat javult a szituáció a téli időszak óta, de Gavi, Alosno, Balde és Ferran Torres még mindig partvonalon kívül. A katalán sajtó szerint Xavi Rapinha, Lewandowski, Joao Félix támadótrióval állhat fel, a középpályán Romeu kaphat szerepet, míg Pedri kispadozhat. 

 

[4205603] 2024-03-03 21:00:00 Athletic Bilbao - Barcelonax

Mire érdemes fogadni? 

Hát nem vagyunk egyszerű helyzetben, ha erre a meccsre kell értékes tippet találnunk, ugyanis a bukik szinte mindenhol jól lőtték be a számokat. A fogadók valamelyest átszabták már a háromesélyes oddsokat, hiszen a Barca egy hajszállal már esélyesebbnek számít, holott a piacok nyitásakor még ez fordítva volt. 

A Bilbao mellett szól, hogy hazai pályán egészen elképesztően erős mutatókkal bír a bajnokságban (10-2-1), a hangulat pedig a Barcelona ellen talán a legforróbb ebben az arénában. Ugyanakkor csökkenti a baszkok esélyeit, hogy nem sokat tudtak pihenni az Atlético elleni meccs óta, ráadásul a védelemből és a támadósorból hiányzik majd egy-egy abszolút kulcsemberük. 

A Barca mellett szólhat, hogy pihentebbek lehetnek az ellenfélnél, ráadásul a sérültek felépülgetésével Xavinak már nem kell annyira kényszer megoldásokban gondolkoznia. Egy javuló tendencia megfigyelhető a katalánoknál, de a San Mamés kemény diónak ígérkezik. 

Öt héttel ezelőtt a kupában egy óriási csatát vívtak a csapatok, ahol végül a rendes játékidő döntetlenje után a Bilbao felőrölte a Barcát. Alighanem még frissek az emlékek a fejekben, így feszült mérkőzést vizionálunk, ahol kevésen múlhat a döntés, már ha egyáltalán lesz győztese a párharcnak. 

A félidő vagy végeredményre kínált döntetlen opció véleményünk szerint egy olyan lehetőség, amire megérheti kockáztatni a téteket, így mi erre a rangadóra ezzel a tippel próbálkoznánk. 


✅ Tipp: Végeredmény vagy félidő - Döntetlen@1.77 

MEGJÁTSZOM A TIPPET
[4205603] 2024-03-03 21:00:00 Athletic Bilbao - Barcelonax;

 


⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ