La Liga

Ez az Oddsrakéta most kihagyható? Tipp a Barca-Mallorca meccsre!

Nem lesz könnyű meccse a Barcelonának, hiszen a katalánoknál megint rengeteg lett a hiányzó.

Péntek este a Barcelona - Mallorca mérkőzéssel rajtol a La Liga hétvégi fordulója, a katalán sztárcsapat a jövő heti BL-csata okán kezdi most ilyen korán a hétvégét. A gránátvörös-kékek a középmezőnyben tanyázó Mallorcát fogadják, a szorzók alapján pedig egyértelműen favoritok a három pontra. 

 

Oddsrakéta a Barcelona - Mallorca meccsre 

A Tippmixpro oddsrakéta akciója pénteken is elérhető, méghozzá pont a mi mérkőzésünkre. A magyar buki ezúttal a Barcelona legalább kétgólos győzelmének szorzóját turbózta fel kereken 3.00-as oddsra, ami brutális emelés, hiszen a nemzetközi piaci átlag 2.35-ös szorzó körül mozog a Barcelona hendire. Az odds tehát nagyon értékes és csábító, ugyanakkor vannak olyan körülmények, amelyek kétségbe vonhatják a teljesülését. Lássuk is mik is azok! 

{"headTitle":"🚀 ODDSRAKÉTA 🚀","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona legalább 2 góllal nyer","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

 

Csapathírek

A Barcelona a múlt héten Bilbaóban ért el egy 0-0-s döntetlent, de a pontszerzésnek vezéráldozatai voltak. Pedri és De Jong is lesérült, Ronald Araujo pedig eltiltott lett, így ezzel a trióval már hétre duzzadt a hiányzók száma, hiszen Gavi, Marcos Alonso, Balde és Torres továbbra sem bevethető. Ehhez még hozzájön, hogy a következő héten kedden jön a Napoli elleni visszavágó, amitől joggal tarthatnak a katalánok, hiszen az olaszok megtalálták a formájukat, a Barca kerete pedig ugye megint elfogyott. 

A spanyol sajtó szerint ismét visszakerülhet a középpályára Christiensen, akinek teljesítménye azért hagyott kívánni valót maga után ebben a számára idegen hatos pozícióban, továbbá kezdőbe jelölik a 20 éves Fermín Lopezt és a 16 éves Lamine Yamalt.  

[4205614] 2024-03-08 21:00:00 Barcelona - Mallorcax

Mire érdemes fogadni? 

Ha valaki úgy érzi, hogy a Barcelona így is lesimázhatja a meccset, annak könnyű dolga van, hiszen az Oddsrakéta akkor abszolút neki szól, ezen az oddson nem is érdemes tovább gondolkoznia rajta. 

Mi viszont nem vagyunk teljesen biztosak benne, hogy az egyébként jó formában lévő szigetlakóknak ne lenne esélye. A Mallorcának nincs mit veszítenie, játszhat nyomás nélkül, a Barca felállása pedig több ponton gyengébbnek tűnik. 

Bár a Mallorca 13 mérkőzés óta nem tudta legyőzni a Barcelonát, egy jó meccsre minimum lehet esélye most, így mi kettes szorzóért kivesszük a mindkét csapat szerez gólt tippet. 

{"headTitle":"Barcelona - Mallorca ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"1.99","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ
[4205614] 2024-03-08 21:00:00 Barcelona - Mallorcax;