Konferencia Liga

Ezek a legvalószínűbb eredmények a Fradi-Fiorentina KL-meccsen

A sorsdöntő csoportmeccsen a döntetlen mindkét félnek jó lenne, de Sztankovics fogadkozott, hogy a győzelemre játszanak.

A Bajnokok Ligájában kialakult a legjobb 16 mezőnye, az Európa Ligában és a Konferencia Ligában viszont még hátra van a mindent eldöntő kör. Az utolsó fordulóban a Fradi a Serie A-óriás Fiorentinát fogadja, a sorsa pedig a saját kezében van. Ez sokáig úgy tűnt, hogy nem így lesz, hiszen két héttel korábban a szerb Csukaricski majdnem kiénekelte a sajtot a szájából, de végül Kristoffer Zachariassen és Alekszandar Pesics góljaival megfordította a leszkovaci találkozót a magyar bajnok. A Zöld Sasok így olyan hőstettre készülnek, amire generációk óta nem volt példa, mégpedig zsinórban két kupatavaszt megélni, ha pedig összejön a pontszerzés a Fio ellen, akkor ez garantáltan összejön.

A főpróba mondjuk nem sikerült valami jól, ugyanis a kisebb hullámvölgybe került csapat vereséget szenvedett a Paks elleni NB I-es rangadón, így hét év után először nem a Fradi megy majd az élen a téli pihenőre. Sztankovics azzal próbálta levenni a terhet a játékosairól, hogy kiemelte, ez lesz a hetedik meccsük 22 nap leforgása alatt, ráadásul sérültekből is van bőven. Azt is hangsúlyozta, hogy ugyan a döntetlen mindkét együttesnek jó lehet, nem erre fognak játszani, ezt Kristoffer Zachariassen is elmondta:

Hazai pályán már megmutattuk, hogy bárkit le tudunk győzni, ezt szeretnénk bizonyítani holnap is. Meglátjuk, mi lesz a vége, de győzelemre törünk.

 

A bukikat nem túlzottan hatotta meg a sajtótájékoztató, ők inkább a számoknak hisznek, hiszen egy remivel valóban kéz a kézben léphetne tovább a Groupama Arénában összecsapó két együttes. Ritkán látunk olyat, hogy a legreálisabb pontos végeredmény szorzója még a 6-szorost sem éri el, itt pedig ez lett a helyzet, ugyanis mindössze 5.60-szoros pénz kapnánk arra, ha a hármas sípszót követően 1-1 állna az eredményjelzőn.

Tudtad? Ha kikap a Fradi, a Genk pedig nyer csütörtökön, akkor sem a pontok, sem az egymás elleni eredmény nem dönt a felek között, így a gólkülönbség határozna a továbbjutásról. Mivel ebben a mutatóban jelenleg kettővel jobb a Ferencváros,így a kétgólos veresége esetén már bármilyen genki siker a kupabúcsút eredményezné, ahogy a kétgólos belga győzelem és a minimális ferencvárosi kudarc is.

A top 4 eredmény között kissé baljós, hogy két vendég győzelmet is találunk - az 1-0-s Fio-siker 7.50, a 2-1-es pedig 9-szeres szorzót ér. A "H" kimenetellel nem igazán számolnak a bukmékerek, bár az 1-0- azért felférkőzött a toplistára a maga 9.50-es oddsával. Az odavágó - amelyen az utolsó pillanatokig vezetett a Fradi - eredményének megismétlődésére viszont már bőven 10-szeres megtérülés fölött kapunk.


✅ Ferencváros-Fiorentina pontos eredmények
 

1-1 @5.60

0-1 @7.50

0-0 @8.00

1-2 @9.00

1-0 @9.50

2-2 @12.00
 

Fogadási határidő: december 14. 18:45