Konferencia Liga

Lesajnálják a Fradit a Fiorentina ellen? - íme az oddsok

Egy döntetlen mindkét csapatnak jó eredmény lenne, a fogadók viszont így is állást foglaltak.

Sorsdöntő mérkőzés előtt áll a Ferencváros a Konferencia Ligában, köszönhetően annak, hogy a Csukaricski elleni 90 percet végül igen szerencsés körülmények között, rosszul játszva is meg tudta nyerni. Ha a magyar bajnok nyer, csoportelső, ha döntetlent játszik, továbbjut, ha kikap, sorsa már nem a saját kezébe kerül.

 

Ferencváros - @3.45

Döntetlen - @3.35

Fiorentina - @2.26

 

Rögtön az elején szögezzük is le, a döntetlen mindkét csapat számára jó eredmény lenne, így egy szalonremi magától értetődő lehet. A Violák kihagynák a következő kört az EKL-ben, míg a Fradi továbbjutna, vagyis meglenne az újabb kupatavasz a zöld-fehérek számára, Dejan Sztankovics előtt pedig ott lenne az egész tél, hogy felkészítse csapatát.

Persze a Fradinál biztosan nem kommunikálják majd azt, hogy elég a 2. hely, de azért ne legyünk biztosak benne, hogy ha mondjuk a 90. percben még 0-0 az állás, akkor Varga Barnáék mindent megtesznek majd a győzelemért.

 

 

Főleg akkor, ha mondjuk a Genk érvényesíti a papírformát a hullagyenge Csukaricski ellen, amelyet ha legalább két góllal ver és a Fradi kikap, akkor a belgák masíroznak tovább.

A fogadók mindenesetre hisznek az olasz sztárcsapat sikerében, hiszen 2.40 körüli oddsról 2.10-re nyomták le a "V"-t, míg a Ferencváros sikere akár 3.70 körül is fogadható a bukiknál.

Az észérvek tehát a döntetlent valószínűsítik, de kérdés az, hogy mit is szeretnének Vincenzo Italiano fiai Budapesten, főleg úgy, hogy az olasz futball nem vonul téli pihenőre, így aligha a legjobbak kezdenek majd a magyar fővárosban.