NFL

Két játékos-speckó tippel nyernénk kedd hajnalban

A harmadik MNF keretén belül ezúttal a Buccaneers és az Eagles néz farkasszemet egymással.

Sikeres tippel nyitottuk csütörtökön az alapszakasz harmadik játékhetét, majd vasárnap sorozatban harmadik kombink zöldült, szóval nagy reményekkel megyünk neki a hétfő esti rangadónak, amelyen a Tampa Bay a a tavalyi döntős Philadelphiát fogadja. 

Mindkét gárda nagyszerű rajtot vett, hiszen egyaránt veretlenek maradtak az első két játékhéten, azonban Vegasban ennek ellenére elég rendesen beárazták a Buccaneerst, ugyanis még hazai pályán is 5 pontos underdog. Tény, hogy Baker Mayfieldék két szerényebb képességű csapatot győztek le és az igazi erőfelmérő ez a meccs lesz, hiszen az Eagles a bajnoki cím egyik nagy esélyese. A találkozóra két játékos-speckó tippet néztünk ki, íme!


✅ Tipp #1: A.J. Brown fogadó yardjai 68.5 felett @ 1.90

Fogadási határidő: szeptember 26. 01:15


Bár az Eagles támadóegysége alapvetően a futásokra épít, de ennek a meccsnek mégis főszereplője lehet A.J. Brown, miután a Tampa Bay védelme a földi akciókat kifejezetten hatékonyan állítja meg, a passzok ellen viszont sebezhető. A hazaiak védőfalában Vita Vea egy szörnyeteg, míg a Lavonte David, Devin White LB-páros az egyik legkeményebb a ligában, szóval ellenük tényleg nehéz lesz jól futni. Amilyen erős viszont a csapat a futások ellen, annyira gyenge a secondary és a passzvédekezés Tampa Bay-ben. Az első héten Justin Jefferson 9 passzbból 150 yardot jegyzett ellenük, míg a második héten D.J Moore 6 elkapásból 104 yardot hozott össze. 

Brown ugyan csendesebb rajtot vett, de a Bucs ellen eljöhet az ő ideje. 

 


✅ Tipp #2: Cade Otte fogadó yardjai 25.5 felett @ 1.90

Fogadási határidő: szeptember 26. 01:15


Hazai oldalon ugyancsak a passzjátékra helyeződhet a hangsúly, már csak azért is, mert az Eagles második vonalában James Bradberry, Avonte Maddox, Reed Blankenship és Terrell Edmunds egyaránt sérüléssel bajlódik. A két Bucs-elkapó, Mike Evans és Chris Godwin tehát egyaránt jó meccs elé néz, de felzárkózhat melléjük Cade Otte tight end is, aki a pálya közepét támadhatja hatékonyan. A vendégek védelme két meccsen 15 elkapást engedett az ellenfél összekötőinek és bár Otte szerényebb név a ligában, mint Hockenson, de azért Mayfield néhány labdával megtalálhatja, ahogyan tette azt már a múlt héten is, amikor 6-ból 6 sikeres passza volt a tight endje felé.