Tipp

Szárnyaljatok, zöld sasok!

Csoportrangadóra kerül sor az NFC Keleti divíziójában - a Philadelphia Eagles a Washington Redskins vendége lesz a negyedik fordulóban. Véleményem szerint a két 1-2-es csapat között óriási különbség van, ami végül a Sasok győzelmében meg is mutatkozik majd.

Nehéz kiigazodni mindkét csapat idei teljesítményén, hiszen mind a vereségek, mind pedig az egy-egy győzelem meglepetésnek volt mondható. A Philadelphia Eagles nagyon fontos győzelmen van túl, hiszen a 0-3-as szezonstart katasztrófával ért volna fel. A siker értékét nagyban növeli, hogy az Eaglesnél DeMarco Murray sérülés miatt nem játszhatott a Jets ellen, Ryan Matthews azonban sikeresen pótolta a sztárjátékost. Habár Murray idei szezonja eddig nem sikerült jól, csak idő kérdése, hogy magára találjon. Reméljük, éppen a Redskins ellen láthatjuk ismét a tavalyi Murray-t.

A Washingtonnál a Rams elleni hazai győzelem okozott pozitív meglepetést, ám a következő körben már kifogott rajtuk a New York Giants. A futójáték nem működött az Óriások ellen, Kirk Cousins pedig finoman szólva sem váltotta be eddig a hozzáfűzött reményeket. A Rézbőrűeknél továbbra is a sérültek között találjuk a csapat legjobb elkapóját, DeSean Jacksont.

Csoportrangadó lévén, extra fontossággal bír a meccs. A vesztes, 1-3-as csapat nagyon rossz helyzetbe kerül riválisaival szemben, ráadásul mindkettejüknek van már így is egy bukott csoportmeccse. Az Eagles a gyenge szezonrajt után a Jets ellen nehéz idegenbeli meccset nyert meg, a lendület pedig Washingtonban is hozzásegítheti őket egy W-hez.

hatharom.com-tipp: Philadelphia Eagles
TippmixPro @1.50
Eddig éri meg: 1.48
Tét: 5/10