Tipp

Mikor veszik komolyan az irodák Berrettinit? - ingyenes tipp a rutinos teniszgurutól!

  • Logibet

MoneyMaker erős tippet nézett ki az Alexander Zverev - Matteo Berrettini rangadóra.

Akad néhány igazán izgalmas párosítás már a harmadik körben Wimbledonban, farkasszemet néz például egymással két korábbi Grand Slam-döntős, a 19. kiemelt Alexander Zverev és a jelenleg csak 38. helyen tanyázó Matteo Berrettini. Mindkét korábbi éljátékosnak csalódás ez a szezon, így Wimbledonnak egyaránt úgy mentek neki, hogy egyikük sem volt ott a topesélyesek között.

Zverev a 16-nál tovább soha nem jutott a tenisz szentélyében, Berrettini viszont két éve döntőt játszhatott és évek óta a világ egyik legjobb füves pályás teniszezője.

Az olasznak a sérülések miatt nincs jó éve, ám az első két meccse alapján úgy tűnik, hogy Wimbledonra nagyon összerakta a játékát.

Sonego és De Minaur személyében két nehéz ellenfélen van túl, utóbbin már meglepően simán, három játszmában gázolt át, azonban a fogadóirodák továbbra sem veszik elég komolyan, hiszen Zverev ellen is underdognak hoztak ki. 

A Logibet rutinos teniszguruja, MoneyMaker úgy gondolja, hogy itt bizony oddsesés várható a kezdésig, így érdemes minél előbb lecsapni az olaszra. Az ingyenes tipp indoklását és az ajánlott tétegységet egyaránt megtalálhatjátok a Logibeten. 

Alexander Zverev - Matteo Berrettini
Megnézem az ingyenes tippet!
Tét: 7/10

MoneyMaker egyébként parádésan kezdte a tornát, hiszen a Logibeten kilencből nyolc tippje bejött, míg a discordos élő csatornáján háromból kettő gigakombi zöldült. 

Jó formában tehát a veterán tipster és még nagyon sok van hátra az idei Wimbledonból. Ha nem szeretnél lemaradni a nyerőtippekről, akkor ide kattintva csatlakozhatsz a Logibet táborához.
 

Szeretném látni MoneyMaker minden tippjét!