Tipp

Egy break kell csak a háromszoros pénzhez

  • varin

Sascha Zverev finoman szólva sincs kirobbanó formában, így még akár Haase is megszoríthatja.

Múlt héten igen szép tippet sikerült fognunk 7 egységgel és 3.75-ös szorzóval, amikor is arra fogadtunk, hogy Dustin Brown tudja breakelni legalább egyszer honfitársát, Alexander Zverevet az első szettben. Most nagyon hasonló lehet a forgatókönyv, a nem túl jó formában lévő német ezúttal Robin Haaséval találkozik Halléban.

Fotó: Archív

Továbbra is várat magára az áttörés Zverev karrierjében, hiszen hiába tudott tornát nyerni Genfben, utána a Roland Garroson csak a legjobb négyig menetelt és odáig sem könnyen. A párizsi tornát követően hazai pályán, Stuttgartban Dustin Brown már az első körben kiverte őt, ami azért egy nem teljesen egészséges Brown ellen eléggé meglepő eredmény. Hiába volt tehát a nagy fogadkozás, hogy hazai pályán odateszi magát a 22 éves tehetség, gyorsan jött a feketeleves.

És bizony Robin Haase ellen sem lesz könnyű dolga Zverevnek, mert bár a holland nem fut igazán jó évet, többször kibabrált már az elmúlt években a némettel.

2017 óta például négy meccset játszottak és a mérleg úgy 2-2, hogy a 13 lejátszott szettből Haase 14 breaket tudott bemutatni.

Legutóbb októberben találkoztak, akkor 6-4, 7-5-re nyert Zverev, de sokat elmond a meccsről, hogy Haasénak tíz breaklabdája is volt, amiből kettőt ki is használt. Augusztusban pedig három játszma alatt hatszor is ellopta Haase Zverev szerváját.

Egy első játszmás Haase-break igen jól fizet, márpedig ha Brown tudott egy játékot csenni a legjobb némettől, akkor a 90 ranglistás hellyel előrébb lévő Haasénak is sikerülhet.

{"headTitle":"Robin Haasel-Alexander Zverev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-17 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Haase breakel az első szettben","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}