Exkluzív

Kérdezz a Hathárom tippmestereitől! - podcast

Címkék:

Ha neked is van kérdésed a sportfogadással kapcsolatosan profi tippmestereinktől, most itt a lehetőség.

Partneroldalunk, Magyarország legnagyobb pókeres weboldala, a Pókerakadémia rengeteg témában csinált már podcastet az ellmúlt években. Korábban a legérdekesebb pókeres témák mellett elbarangoltak például a kriptopénzek világába, most pedig az a megtiszteltetés érte oldalunk két szerkesztőjét, mr.blonde-ot és varint, hogy a sportfogadással kapcsolatos beszélgetés alkalmával mesélhetnek kedvenc hobbijukról, munkájukról.

A podcastben szerkesztőink és a házigazda, Bélakecske alighanem kivesézik a póker és a sportfogadás közti különbségeket és hasonlóságokat, illetve valószínűleg megtudhatjátok majd azt is, mik a profik legnagyobb nehézségei is.

A Pókerakadémia releváns topicjában bárki felteheti kérdéseiet, a legjobbakat pedig fel is teszik majd szerkesztőinknek, így ha te is szeretnél valamit megtudni mr.blonde-tól és varintól, most itt a lehetőség.

A podcast felvételére a következő napokban kerül sor, így ne habozz, ha valamit tudni szeretnél. Az elkészült felvételt természetesen a Hathárom oldalán is megosztjuk majd.


Végezetül pedig egy kis érdekesség: így virágzott a tavalyi COVID-időszakban a póker a nagyvilágban.