TipPics

Töltsd fel Eb-szelvényed és a hírnév mellett egy kis tőke is ütheti a markod!

A fogadók csorgó nyállal várják az Európa-bajnokságot, mi pedig tárt karokkal várjuk a szép fogásokat.

A Hathárom dicsőségcsarnokába, azaz a TipPics-rendszerbe évek óta töretlenül csordogálnak be olvasói szelvények, bár az utóbbi időben kicsit gyérebb volt a termés. Ezt szeretnénk felpörgetni az Eb alatt, hiszen az mindenkinek öröm, ha szép tippsorokon legeltetheti a szemét.

Most különösen megéri cselekedni, hiszen az Eb-meccseket tartalmazó szelók feltöltői között 3 x 5000 forint sportfogadótőke talál gazdára!

Ez persze nem minden, hiszen bónuszként egy kis hírnév is jár a szerencséseknek, akikről külön cikket is publikálunk majd a kontinensviadalt követően. 

Ha extrém peched volt és az utolsó pillanatban úszott el a nagy nyeremény, akkor sem hezitálj feltölteni a szelvényt, hiszen a Hatháromnál nagy család módjára együtt örülünk és együtt sírunk. Ráadásul a "badbeat" szelvények tulajdonosai is nyerhetnek ebben a promócióban.

A 3 x 5000 forintot az Eb ideje alatt, Eb-meccseket tartalmazó szelvényt feltöltők között sorsoljuk ki, a nyerteseket pedig a Hathármon megadott email-címükön keressük majd.