TipPics

Kis tét, nagy tét, szép profit és komoly badbeat - íme a friss olvasói szelók

Még csak január eleje van, de szerencsére a TipPics továbbra is töretlenül dübörög. Lássuk a legújabb tippsorokat.

Remekre értékelhetjük oldalunk TipPics-szekciójának 2020-as évét, hiszen temérdek olvasói szelvény került feltöltésre. Láthattunk hatalmas nyereményeket, illetve iszonyú peches módon elúszott tippsorokat is, ám miután számot vetettünk, ideje magunk mögött hagyni az óévet.

Kattints a képre és nézz szét a legújabb szelvények között!

2021 első feltöltése “erdeimano” nevéhez fűződik, aki egy kistétetes, ám 27-szeres szorzót hozó szelvényt töltött fel a TipPics-be. “Enszi” szerkesztőnk skót foci ajánlatát gondolta tovább és a Rangers-Celtics párharc végül nem is okozott csalódást a lapok tekintetében, amely ilyen viszonylatban 3-5-re végződött, simán zöldítve az overeket. “Norbert.danyi.x” nem először hallgat magáról, a nagytétes fogadó ezúttal két meccset, a Dortmund, valamint az élvonalba visszajutni vágyó Hamburg meccsét vágta kombiba és akasztott vele több, mint százezret.

Tudtad? 2020-ban rekordszámú, pontosítva 294 db szelvényt töltöttek fel olvasóink a TipPics-rendszerbe!

Hétfőn a bad beat kategóriába is befutott az első versenyző, mégpedig “printexkeszthely” jóvoltából. Két szelvényét is egy meccs, mégpedig a Roma-Sampdoria vitte el, amelyen a “H + 2.5 gól felett” opciót várta, de hiába domináltak Dzekóék, végül csak 1-0-ra nyertek. A két kombin a Farkasok durván 130 ezer forintot vettek ki olvasónk zsebéből. Legközelebb egy fokkal több szerencsét kívánunk!
 

A nyereményekhez ezúton is gratulálunk és természetesen 2021-ben is várjuk a nyertes, vagy szerencsétlenül elúszott szelvényeket a TipPicsbe!