Logibet

Ilyen tippekkel nem csoda a havi 1000€ profit a Logibeten!

  • Logibet

Vasero interjúját múlt héten olvashattátok a Hathármon, most pedig képeken is láthatjuk a kaszálásokat.

A Logibet egyik legrégebbi előfizetőjének interjúját néhány napja olvashattátok a Hathármon. Vasero akkor úgy nyilatkozott, több hónapja sikerül havi 1000€-t zsebre tennie a logibetes tippekből, többek közt az óvatos tétkezelésének és a tippmesterekre szabott bankroll-menedzsmentnek hála. Szerencsére az elmúlt egy hét igencsak jól sikerült az általa is követett master tippmesternél, varinnál, amit most előfizetőnk képekkel is alátámasztott. Ha megnézzük ezeket a szelvényeket, megérthetjük, hogyan lesz ebből tényleg havi 1000€.

 

További szelvényekért kattints a képre

 

Vasero a hétvége két legszebb kaszálásáról osztotta meg szelvényeit, amelyek az Athetic Bilbao-Real Sociedad és Bologna-Inter meccshez fűződtek. A spanyol kupadöntőről varin írt néhány sort hétfőn, míg az olasz bajnoki esetében egy igencsak zsíros, 51-szeres szorzó is zöldült.

Vasero ennek a két meccsnek köszönhetően körülbelül 390€ feltett tétre összesen majdnem 900€ tiszta nyereséget könyvelhetett el.

Most már tehát képekkel bizonyítva is láthatjuk, hogyan is lehet szépet kaszálni a logibetes tippekkel. Ez persze valószínűleg egy extrém jól sikerült hétvége volt, de kiválóan mutatja, vannak nyerő tippmesterek a Logibeten, és bizony megfontolt bankroll-menedzsmenttel nagyon profitábilis befektetés lehet logizni.

 

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<