Sportfogadás

Szalah súgása majd' félmilliót hozott olvasónknak

  • Cipolla

Az Afrika Kupa döntőn fogott meg 'shiroix1st' egy 23-as szorzót.

Bár túl színvonalas játékot nem hozott Szenegál és Egyiptom Afrika Kupa-döntője, olvasónkat megihlette a találkozó és egy igen kockázatos tippet küldött játékba a 0-0-ára végződő találkozóra. A rendes játékidőre vonatkozó tippjénél 'shiroix1st' arra fogadott, hogy Szenegál egy értékesítetlen büntetőt fog elvégezni.

Sokat nem kellett várni a büntetőre, miután már az ötödik percben bekövetkezett az egyiptomi büntetőterületen belül a szabálytalanság, így Bakary Gassama sípmester a büntetőpontra mutatott.

A trükk azonban itt jött, mivel Mohamed Szalah megsúgta kapusának, hogy hova várhatja Manétól a tizenegyest, a kapus pedig hárítani is tudott.

Ez a védett tizenegyes pedig 'shiroix1st' olvasónknak zöldítette a 23-szoros szorzóját, amire nem volt rest több, mint 20 ezer forintot kockáztatni. Miután sikerrel járt, közel félmillió ütötte a markát, amihez természetesen szívből gratulálunk!

Ilyen és ehhez hasonló fogadási lehetőségekhez keresd az online fogadóirodákat, ahol a lehetőségek végtelen tárháza vár rád.

Továbbra is várjuk akár a nyertes, vagy akár pechesen elúszott szelvényeket is a TipPicsbe!