TipPics

Marcelóék blamája hozta meg olvasónknak az 1500-szoros szorzót! - fotó

Tovább dübörög a TipPics, a nyertes - és balszerencsésen elúszott - szelvények csarnoka. Így lett apróból 465 ezer!

Mostanság alig telik el úgy nap, hogy ne érkezne a TipPics-be friss anyag. Hétfőn is befutott egy parádés tippsor, amelyet "varga.zsolt965" nevű olvasónk jóvoltából csodálhatunk meg. A hatos kombifogadás nem kevesebb, mint 1552-szeres eredendő szorzóval bírt és a játékos az angol, német, valamint francia elsőosztályú bajnokságokból állította össze.

A legmerészebb húzás kétség kívül az idén hektikus teljesítményt nyújtó Real Madrid veretése volt. Meghökkentő módon mégsem kellett agyonizgulnia azt a meccset, hiszen Perez és Joselu góljaival 2-0-ra elhúzott a vendégsereg az Alfredo di Stéfano Stadionban, a Zidane-legénységtől pedig csak a szépítésre futotta a 86. percben. Hiába volt tehát 70-30% a labdabirtoklás és eresztettek el 20 lövést is a Blancók, az Alavés 2-1-re nyert, ezzel zöldítve a 8.50-szeres vendégoddsot.

Időrendi sorrendben az utolsó találkozó a St. Etiénne-Lille volt, amelyen Ikone már a 65. percben beállította az 1-1-es végeredményt, bár a vendégek a hátralévő félórában többször is eldönthették volna a három pont sorsát, olvasónk nagy örömére maradt a döntetlen.

Miután mind a hat mérkőzést kipipálhatta, 300 forintból nem kevesebb, mint 465 ezer forintos nyereményt könyvelhetett el. 

Íme a parádés fogás, kattints a képre a további szelvényekért:

A nyereményhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket a TipPicsbe