Nemzetek Ligája

Biztonsági tippet ajánlunk a védekező futball 90 percére

  • varin

Írország és Finnország randevúja nem ígér látványos focit és gólözönt.

Az egész Nemzetek Ligája-kiírás egyik legkiegyenlítettebbnek tűnő csoportjában Wales, Írország, Bulgária és Finnország csatázik egymással. Ebben a cikkben most a finnek dublini vendégszereplésével foglalkozunk bővebben.

{"headTitle":"Írország-Finnország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Írország","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Finnország","odds":"4.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Vitán felül áll, hogy az írek kezdték jobban a kiírást, hiszen Duffyék egy kései góllal pontot szereztek a bolgár csapat ellen, míg Finnország a hajrában bukott el a csoport favoritjának tekinthető Wales ellen. Nehéz is lenne igazából nagy különbséget tenni a két gárda között, hiszen a finnek egy fantasztikus selejtezősorozatot produkálva jutottak ki az Eb-re úgy, hogy a görögöket és a bosnyákokat is simán megelőzték, míg az ír válogatott az elmúlt két évben csupán egyszer kapott ki, Svájcban. Noha az íreknek nem sikerült a kijutás a kontinenstornára, massszív, kemény csapatuk van, amelyet különösen hazai pályán nagyon nehéz feladat legyőzni.

Ami mindemellett a hazaiak győzelmét valószínűsíti, az a finnek elég gyenge idegenbeli teljesítménye. Pukkiék otthonuktól távol csak a nagyon kötelező meccsket tudják hozni, hiszen tétmeccsen tulajdonképpen 2015 óta nem is nyertek olyan csapat otthonában, amely legalább megközelítőleg hasonló erejű.

Tétmeccsen Finnország az elmúlt öt évben idegenben csak Koszovót, Észtországot, Örményországot és Liechtensteint tudta legyőzni.

Fogadási szempontból nem könnyű ez a mérkőzés, már csak azért sem, mert bár mindkét keretet nagyon jó nevek alkotják, azért várhatóak személyi változtatások az előző meccshez képest. A fogadóirodák nem véletlenül húzták meg 2-nél az egál gól line-t, noha az írek meccsein azért mostanság aránylag szépen potyogtak a gólok.

A finnek gyenge idegenbeli mérlege azt mondatja velünk, bízzunk az írek sikerében. Értelmét azonban nem látjuk a hatalmas rizikónak, és mivel kevés gólt, valamint körülbelül 1-0, 2-0-s hazai sikert várunk, egy biztonsági fogadást ajánlunk, amelybe rengeteg eredmény belefér.

{"headTitle":"Írország-Finnország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1x + 3,5 gól alatt","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3287129] 2020-09-06 18:00:00 Írország - Finnországx;