Felkészülés

Duplázhatunk ezzel a tippel az angol-íren

  • Tomihmv

Bő kétszeres szorzójú tippet küldünk csatába a csütörtöki brit derbin.

Noha csütörtökön a négy Eb-pótselejtező viszi a prímet, azért megrendezésre kerül egy igen pikáns barátságos válogatott mérkőzés is, hiszen a Wembley-ben Anglia és Írország feszül egymásnak.

Az angolok legutóbb is egy brit csapattal játszottak felkészülési mérkőzést, majdnem napra pontosan egy hónapja a walesieket fogadták és nyertek tükörsimán, 3-0-ra. Azon a meccsen többségében a tartalékok játszottak, akik roppant motiváltak voltak, ezért is volt annyira sima az a meccs.

És, hogy ezt miért fontos kiemelni? Nos, Southgate mester most is bő keretet trombitált össze és borítékolható, hogy ezúttal is azok kapnak lehetőséget, akik alapvetően kevesebbet játszanának, pláne úgy, hogy vasárnap kulcsfontosságú meccset játszanak az angolok Belgiumban a Nemzetek Ligája keretén belül.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Ami az íreket illeti, a vendégek hasonló kaliberű játékerőt képviselnek, mint a walesiek, amit a két csapat egy hónapja egymás ellen lejátszott gól nélküli remije is alátámaszt. Mindezen túl abszolút nincsenek formában, hiszen a restart óta ötször léptek pályára, három döntetlen, két vereség a mérlegük. Többek közt elbuktak az Eb-pótlsejetezőn, az NL-ben a kieséstől egy pontra vannak, ráadásul mindössze egy gólt rúgtak ezeken a találkozókon.

Ha mindezek mellé hozzátesszük, hogy vélhetően Kenny mester is megkeveri a lapokat, vagyis vélhetően nem a legjobbak lépnek pályára, akkor nem is kérdés, hogy mely válogatott a mérkőzés toronymagas favoritja. Szerintünk olyannyira az angoloknak áll a zászló, hogy könnyedén nyerhetnek legalább két góllal csütörtökön.

{"headTitle":"Anglia - Írország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia -1,5 (ázsiai hendikep)","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3472247] 2020-11-12 21:00:00 Anglia - Írországx;