Bajnokok Ligája

A Discordról érkezett egy erős tipp az esti BL-re

Már csak az ilyen ötletek miatt is érdemes csatlakozni a legnagyobb magyar fogadó közösséghez.

BL-este van, tehát a Hathárom és a Logibet közös Discord-szervere is különösen élénk ezekben az órákban. A tagok ötletelnek, tippeket cserélnek és próbálják megfejteni, mi is lesz az esti 90 perc. Hogy mennyire érdemes csatlakozni Magyarország legnagyobb sportfogadó közösségéhez, arra kiváló példa, hogy milyen jó kis tippeket kaphatunk egymástól.

Ezúttal 'Farkas' ötletére figyeltünk fel, aki egy játékos speciális fogadást ajánl a Lipcse-PSG találkozóra. Fogadótársunk a gólpasszos piacoknál szúrta ki Kylian Mbappé igencsak magas szorzóját arra, hogy legalább kioszt egy asszisztot.

Noha a világbajnok támadó elsősorban a befejezésben jeleskedik, meglepően magas oddsot kapunk arra, hogy egyszer ki is fogja szolgálni csapattársait, márpedig ezt a statisztikái is masszívan alátámasztják.

Mbappé idén 35 meccsen 19 gólpassznál jár, ha pedig csak a BL-t nézzük, 8 találkozóból 6-szor is ő kapta az A betűt.

Friss emlékeink lehetnek Mbappé passzairól, hiszen az Atalanta ellen éppen ő hozta kihagyhatatlan helyzetbe Eric Maxim Choupo-Motingot, aki megmentette csapatát a hosszabbítás fáradalmaitól.

Minket kifejezetten meggyőzött ez a felvetés, így zsíros oddson jó szívvel ajánljuk 'Farkas' tippjét olvasóinknak is!

{"headTitle":"Lipcse-PSG","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kylian Mbappé gólpasszt ad","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3363669] 2020-08-18 21:00:00 RB Leipzig - Paris Saint Germainx;