Bajnokok Ligája

Ezt húzzuk be a Real Madrid-Lipcse visszavágón

  • gb1

Gulácsiéknak piszok nehéz dolga lesz a Bernabéuban, hiszen a blancók még nem kaptak ki otthon az idény során.

Az RB Leipzig csapatára szinte lehetetlennek tűnő küldetés vár szerdán, hiszen a rettegett, 14-szeres BL-győztes Real Madrid otthonában kéne kiharcolni a továbbjutást. Mindezt 1-0-s hátrányból, de az odavágón azért voltak pozitívumok is bőven, akkor egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet a Rose-legénység. A papírforma ennek ellenére az, hogy Bellinghamék kettős győzelemmel lépnek a legjobb nyolc közé, a fogadók is így vélik ezt, akik a háromesélyes hazai szorzót tovább nyomták lefelé, amely egyes bukiknál már az 1.50-et súrolja.

 

Csapathírek

A Real egy rendívül bosszantó meccsről érkezik, pedig első blikkre azt gondolhatnánk, hogy lélekemelő lehetett 2-0-s hátrányról visszajönni a Valencia elleni bajnokin. Ez a része persze igaz, csak a találkozó drámaian zárult, miután a spori belefújt az utolsó madridi beadásba, amelyből Bellingham ugyan gólt szerzett, de értelemszerűen már hiába. Ritkán látható furcsa szituáció volt ez, de a szabály az szabály, amit nem nagyon tudtak megemészteni a blancók.

Szerencséjükre a Girona is újra botlott, így az előnyüket így is hét egységre növelték a La Liga-tabellán, a Copa del Rey-ben viszont januárban már búcsúztak az Atléti elleni városi rangadón. Triplázás tehát már nem lesz idén, de azért a jövőkép nem mondható borúsnak, hiszen fél lábbal már ott vannak a BL-negyeddöntőben is.

Amire lehet építeni, hogy saját közönségük előtt még nem találtak legyőzőre az idény során, 18 tétmeccsből pedig 16 alkalommal győztesen hagyták el a Bernabéu gyepét!

A sérültlista is rövidült az utóbbi időben, a teljes szezonra kidőlt Alaba és Militao mellett Courtois-t találjuk, aki viszont újra edzésbe állt és hamarosan visszaállhat a kapuba. A vendégeknél Simakan eltiltott, Klostermann pedig csípőgondok miatt kényszerült hosszabb pihenőre. Nagy kérdés, hogy Gulácsi zöld utat kap-e, aki a hétvégi, Bochum ellen 4-1-re megnyert bajnokin bakizott egy nagyot, a csapatkapitány Orbán viszont biztosan a pályán lesz.

[4384192] 2024-03-06 21:00:00 Real Madrid - RB Leipzigx

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Amint azt a várható felállásból is láthatjuk, a Lipcsében a Sesko-Openda duó kezd újfent a csatársorban. A csapat idén újra előhúzott a kalapból két fiatal zsenit, Openda már 17 találatnál jár a Bundesligában, a szlovén Sesko pedig négy gólt és egy gólpasszt jegyzett az utóbbi öt olyan bajnokin, amin kezdett. A 194 centiméter magas 20 éves támadónak az odavágón volt egy meg nem adott találata az odavágón, az ítélet pedig rendkívül megosztó volt. "A játékvezető lest ítélt, mert szerinte Benjamin Henrichs akadályozta Andriy Lunint, de a kapus egyébként sem érte volna el a labdát. Tehát gól volt, és meg kellett volna adni” - mondta a találkozó után Toni Kroos is, de ezen már kár bánkódni, hiszen a sportban nem nagyon van "mi lett volna ha...".

 

Mire érdemes fogadni?

A Lipcse finoman szólva sem remekelt idegenben az utóbbi időben, ahol csak 10/3 tétmeccset zárt győzelemmel. Ne felejtsük ugyanakkor, hogy a csoportkörben megizzasztotta a Man Cityt is és a közelmúltban a Bayern is csak az utolsó utáni percben tudta verni. Amiben bízhatnak a Bikák, hogy az utóbbi kilenc Red Bull Arenától távol megvívott összecsapásukon egytől egyig feliratkoztak a lőlapőra, itt pedig ha nem is az első perctől, de minden egylapra téve kell majd futniuk az eredmény után. Mindezek tudatában azt várjuk, hogy a Bellinghamék nem kapnak ki, viszont mindkét oldalon rezzen majd legalább egyszer a háló.

{"headTitle":"Real Madrid-RB Leipzig","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1x + Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4384192] 2024-03-06 21:00:00 Real Madrid - RB Leipzigx;