Német foci

Érdemes már most lecsapni erre a duplázós tippre

A címvédő Bayern lejtmenete vasárnap is folytatódott, a gödör pedig már olyan mély, hogy lehet nem lesz kiút belőle.

Rég nem látott nehéz helyzetbe került a német gigász Bayern München, amely a teljes szétesés szélén áll. Kilenc év elteltével, pontosan 2015 májusa óta ez az első alkalom, hogy a bőrnadrágosok három egymást követő meccsen vereséget szenvedjenek. A kudarcok eredménye, hogy a bajnokságban már nyolc pont a hátrányuk a Bayer Leverkusen mögött, a BL-ben pedig a kiesés réme fenyeget. A Német Kupa már rég a habokban, ott a harmadosztályú Saarbrücken kaszálta el a csapatot, a szétesés jelei viszont már ott is mutatkoztak.

A szurkolók és a szakírók többsége már jó ideje hangoztatja, hogy Tuchel nem biztos, hogy a megfelelő ember a Bayern élére, de a vezetőség a bukdácsolás ellenére kitartott mellette. A Bochum elleni szégyenletes zakót követően viszont rövidesen ez is változhat. A Bayern CEO-ja Jan-Christian Dreesen a következőket mondta: "Sz@rul érzem magam. Nem hiszek a nagy bejelentésekben az edzővel kapcsolatban. Most nem ez az ügy jár az eszünkben" - mondta, majd megerősítette, hogy a Lipcse elleni soron következő bajnokin még biztosan Tuchel ül majd a kispadon.

A hétvégi fordulót követően a végső győzelem szorzói is nagyot változtak, az éllovas, történelme első aranyérmére hajtó  Leverkusenre már csak 1.15-szörös pénzt kapunk!

A Bayernre jelenleg 5-szörös szorzót körül fogadhatunk, tehát nagyon úgy néz ki, hogy 2011/12 után újra trófea nélkül marad majd a müncheni sztárcsapat. Persze a Lazio elleni BL-párharc még nincs veszve, de látva az utóbbi időszakot, még ha össze is hozzák a továbbjutást Müllerék - ennek esélyeivel már külön cikkben is foglalkoztunk -, egy hasonló kaliberű ellenfél biztos végállomást jelentene.

Tuchel tehát egy meccset még biztosan marad, ám nem kizárt, hogy az utolsó táncra készülhet. Február 24-én ugyanis az RB Leipzig érkezik az Allianz Arenába, amely ellen eddig aligha jött ki a lépés a Chelsea-vel korábban BL-t nyerő trénernek. Tavaly az utolsó előtti fordulóban a szezon talán legfontosabb meccsét 3-1-re bukta el a Bikák ellen, bár az utolsó fordulóban csodával határos módon mégis sikerült behúzni a Bundesliga-aranyat. Az augusztusi Szuperkupa-döntőben 3-0-ra nyertek Gulácsiék Münchenben, a szeptemberi odavágó pedig 2-2-es eredménnyel zárult.

[4222023] 2024-02-24 18:30:00 Bayern München - RB Leipzigx;5

Tuchel tehát eddig nem érezhette még a győzelem ízét a Lipcse ellen, ez pedig meglepő lenne, ha most fordulna, így már most érdemes lehet lecsapni az alábbi fogadásra. Ez a szombati tipp döntetlen és vendég győzelem esetén zöldülne, de még egy gólos Bayern-sikernél is csak fél vesztes lenne. Ezen a ponton tehát nem mondanánk túl nagy vállalásnak, az odds viszont szinte garantáltan csökkenni fog.


✅ Tipp #1: Bayern München - RB Leipzig - Leipzig +0.75 (ÁH) @2.10

Fogadási határidő: február 24. 18:30

[4222023] 2024-02-24 18:30:00 Bayern München - RB Leipzigx;