Bajnokok Ligája

Csak lehozza Orbán ezt a duplázót a Real ellen...

A Lipcse hátrányból várja a Madrid elleni visszavágót és ugyan jó eséllyel kiesik, de persze így is profitálhatunk.

Kedden a Bayern München és a PSG már biztosította helyét a 2023/24-es BL-szezon negyeddöntőjében, ezzel pompás szorzót zöldítve, melléjük csatlakozik újabb két együttes szerdán. Papíron sem a címvédő Man Citynek, sem a kiírás történelmének legsikeresebb csapatának, azaz a Real Madridnak a továbbjutása sem kérdéses, bár utóbbi azért jobban megizzadhat a legjobb nyolcba jutásért, ahogy azt már korábbi anyagunkban is kielemeztük.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A Lipcse egy lényegesen fiatalabb kerettel megy neki a rutinrókákkal teli Madrid elleni visszavágónak. A Bikáknál az átlagéletkor a bajnoki meccseken 24.6, míg az Ancelotti-legénységnél ez a szám 27.4, bár ebben a sorozatban a tapasztalat jellemzően többet számít. A németeknél az átlagot felfelé húzza két válogatott alapemberünk, Gulácsi Péter (33) és Willi Orbán (31), akik várhatóan ezúttal is pályára lépnek majd. Ezen felbuzdulva néztük meg, hogy a Tippmixprónál milyen fogadási lehetőséget kínálnak légiósainkra.

Tudtad? Szerdán mindössze 1 Willi Orbán kapura lövési kísérlettel is @2.33-szoros pénzt kaszálhatunk.

Ehhez Orbánnak még a kaput sem kell eltalálni, a rögzített helyzeteknél előszeretettel veszélyeztető védő ha pontosan venné célba a madridiak kapuját, akkor már @4.65-szörös megtérülést könyvelhetnénk el.

Ennél már csak az lenne jobb, ha a lőlapra is sikerülne feliratkoznia (@11.50) a Leipzig mezében 300. tétmeccsére készülő játékosnak, aki eddig 27-szer volt eredményes klubjában. Megfontolandó lehet lapoztatni is légiósainkat, a tét nagysága miatt ebben a szakaszban ugyanis könnyen szakadhat a cérna. Ilyen viszonylatban Gulácsi a kecsegtetőbb, akinek lapjával 7-szeres szorzót akaszthatunk a sorsdöntő visszavágón.

{"headTitle":"Real Madrid-RB Leipzig ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Orbán Willi kapura tartó gólszerzési kísérletei - 0.5 fölött","odds":"2.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Orbán Willi kaput eltaláló gólszerzési kísérletei - 0.5 fölött","odds":"4.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Orbán Willi gólt szerez","odds":"11.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Orbán Willi büntetőlapot kap","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Gulácsi Péter büntetőlapot kap","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ