Bajnokok Ligája

Magyarok a Real Madrid ellen - tipp a Lipcse nyolcaddöntőjére

A Real Madrid formáját nézve aggódhatnak Lipcsében, ugyanakkor a blancóknak nem Németország a kedvenc országuk.

Hosszú szünet után a héten végre ismét folytatódik a Bajnokok Ligája, a nyolcaddöntős párosítások közül pedig talán a Lipcse-Real Madrid csörte ígéri az egyik legizgalmasabb felvonásokat. Az első meccset Németországban rendezik, ennek ellenére a fogadóirodáknál ott is a Real Madrid a favorit, ami a csapat aktuális formáját nézve nem is meglepő. 

Csapathírek

A hétvégén a Real Madrid ugyanis folytatta jó sorozatát és hatalmas lépést tett a bajnoki cím megszerzése felé. Carlo Ancelotti csapata a második Girona gárdáját fogadta, és bár a pontszámok alapján közel volt egymáshoz a két együttes, a 4-0-s madridi győzelem megmutatta, hogy azért nem egy kategória a két alakulat. 

Hiányzóknál a legfontosabb változás egy meccsbefolyásoló tényező is lehet, hiszen a régóta maródi madridiak mellé erre a találkozóra csatlakozott Jude Bellingham is. 

Az idei szezonban ő a Real első számú sztárja, a nyerő ember, aki ráadásul éveket húzott le a Bundesligában, így ismereteire szüksége lehetett volna a csapatnak. Bellingham helyén így Diaz játszhat majd, a védelemben pedig Nacho pótolhatja a sérült Rüdigert. 

 

A Lipcse a nyári alapemberek távozását mintha nehezebbet tudná idén kiheverni, hiszen a bajnokságban csak az ötödik és valójában esélye sem volt beleszólni a dobogós helyek sorsába. Mióta Orbán és Gulácsi visszatért a kezdőbe, a Lipcse két meccsen négy pontot szerzett és egy emelkedő szériába fogott. Hogy ez mire lesz elég a Real Madrid ellen az jó kérdés, mindenesetre a keret gyakorlatilag teljes. 

[4384184] 2024-02-13 21:00:00 RB Leipzig - Real Madridx

Mire érdemes fogadni? 

Bellingham kiválása komoly érvágás a Real Madridnak, ugyanakkor a kerete így is erősebb a Lipcsénél. A németeknek extrát kell játszaniuk ahhoz, hogy legyen esélyük a visszavágón is, hazai közönség előtt pedig alighanem meg is próbálják majd a meglepetéseredményt. 

Fogadási szempontból mi arra tennénk, hogy mindkét csapat hálója megrezzen majd legalább egyszer, ugyanakkor a Real Madrid véleményünk szerint el tudja majd kerülni a vereséget. 


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt + Real vagy döntetlen @2.17  

[4384184] 2024-02-13 21:00:00 RB Leipzig - Real Madridx;