Serie A

Bizalom kiérdemelve, támogatjuk a délieket

  • varin

A Napoli Gattusóval is elkezdte végre a szezont, ez pedig most újabb győzelemben mutatkozhat meg.

Aliga zárhatta volna sikeresebben az elmúlt napokat a Napoli együttese, hiszen előbb a Laziót ütötték ki a kupából, majd a Juvét kapták el a bajnokságban, vagyis a két legjobb formában lévő olasz csapat skalpját szerezték meg Gattuso irányításával. Mint egy falat kenyér, úgy is kellett nekik a sikerélmény, hiszen a bajnoki 11. hely nem néz ki túl jól, a BL-ben pedig bravúrra lenne szükség a Barcelona ellen. Milikék hétfő este Genovába utaznak, a Samp viszont jelenleg egy kötelezően legyőzendő csapat a déliek számára.

{"headTitle":"Sampdoria-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-03 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sampdoria","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Napoli","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

"Kőkemény meccs lesz mindkét csapat számára, Ranierivel nagyon összeállt a Sampdoria védelme, ami nem is csoda, hiszen egy kiváló, tapasztalt tréner irányítja a csapatot. Kellett nagyon a Juve elleni siker, igazán nagy önbizalmat és jó hangulatot kölcsönzött nekünk, amire nagy szükségünk is volt. Nagyon boldog vagyok, hogy ismét mosolyogni látom a srácokat és 100%-osan koncentrálunk minden meccsre" - nyilatkozta a Napoli trénere.

Gattusónak akadnak bőségesen visszatérői is, Maksimovic, Allan, Mertens újra bevethető, Koulibaly is közel jár a felépüléshez, így egy kicsivel több kártya lehet ott Gatta pakiljában.

Ami a Sampdoriát illeti, Ranieri mester nem lehet különösebben elégedett, hiszen bár Rómában kapni egy ötöst még nem tragikus, de otthon 70 percig emberfórban nem legyőzni a Sassuolót, na az már két kidobott egységnek tűnik. Márpedig ezek a pontok még mindig nagyon kellenek a Sampnak, hiszen ott vannak a veszélyzóna közelében és a sorsolásuk nem nevezhető könnyűnek.

Kétség sem férhet hozzá, hogy mindkét csapatnak a védelem az erősebbik oldala, a Napoli 30-29-es és a Samp 20-33-as gólkülönbsége is azt érzékelteti, inkább a pálya első harmadában akadnak gondok. Ősszel otthon 2-0-ra nyert a déli együttes, míg tavaly oda-vissza a vendéglátó nyert 3-0-ra. Szerintünk szenvedős meccs lesz, ezért fogadási szempontból nem is egyszerű a helyzet, de egy nagyon biztonsági duplával így is korrekt pénzt nyerhetünk hétfő este.

{"headTitle":"Sampdoria-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-03 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: 4 gól alatt + x2","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3135680] 2020-02-03 20:45:00 Sampdoria - SSC Napolix;