Serie A

Erre fogadunk a tét nélküli olasz meccsen

  • varin

Nemigen van jelentősége, hogyan is végződik a Bologna és a Sampdoria csatája, ez tippünkben is látszódik majd.

Kikapott a Cagliari, a Genoa, a Venezia és a Salernitana is a hétvégi fordulóban, így az alsó végeken maradt minden változatlan. A Sampdoria tehát őrzi hétpontos előnyét a vonal felét és viszonylag nyugodt hangulatban utazhatott el Bolognába, ahol a gyenge szezon ellenére sem számít underdognak igazán.

3657273

Ugyan Marco Giampaolo, a Doria vezetőedzője úgy nyilatkozott, az a bölcsebb, ha csapata csak a saját teljesítményével foglalkozik, hiszen sorsuk a saját kezükben van, azért ennyire nem rossz a helyzet a Sampnál. Ugyan a forma nem az igazi, ráadásul nem is túl hízelgő, hogy idén a genovai gárda a kiesés ellen küzd, azért a Veneziát sikerült március végén legyőzniük, hétvégén pedig a Salernitanát fogadják, amely kötelező sikernek tűnik.

A Bolognánál sem ezek a hetek a legszebbek a klub történetében, hiszen Szinisa Mihajlovics gárdája az utolsó öt meccsen 3 pontot szerzett csupán, igaz, legutóbb a listavezető Milantól csent el 2-t.

Apropó, a szerb mester személye alaposan rányomhatja a bélyegét a mérkőzésre, hiszen a Bologna trénerének leukémiája sajnos kiújult, így a piros-kékek első meccsüket játszhatják Mihajlovics nélkül hazai pályán. Az 53 éves vezér egyébként 2013 és 2015 között dolgozott az északi iparvárosban is.

Ugyan nem lesz óriási befolyással a tréner hiánya a csapatra, hiszen már megszokták a Bolognánál, hogy nélküle kell pályára lépniük, azért nem lepődnénk meg, ha ez a 90 perc két, Mihajlovics által azért igencsak érintett klub esetében nem a durvulásról szólna.

Mivel ennek a 90 percnek nincs igazán nagy tétje, nem is várunk kemény találkozót. Luca Pairetto játékvezető idén nem szórja igazán a lapokat az általa dirigált 10 bajnokiból 7 under és 3 over a mérlege 5,5-es határon. Ráadásul a két csapat az utolsó 5 meccséből egyszer sem ugrotta meg ezt a határt, így mi nem nagyon tudnánk olyan érvet mondani, amely a sok kártyát támasztja alá, a határ viszont igen kedvező.

{"headTitle":"Bologna-Sampdoria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-11 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5,5 lap alatt","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3657273] 2022-04-11 20:45:00 Bologna - Sampdoriax;