Serie A

Gólszerzővel kaszálnánk a Juve meccsén, de nem CR7-et szemeltük ki!

  • varin

Kötelező, de azért nehézkes győzelemmel kezd a Juventus a bajnokságban.

Kötelezőnek tűnő győzelemmel indítja a szezont a kicserélődött Juventus, Andrea Pirlo csapata a Sampdoriát látja vendégül Torinóban. Az új szakvezetés számára a cél egyértelmű, a jövő csapatának felépítése, lehetőleg egy BL-győzelemmel és hazai sikerekkel megspékelve.

{"headTitle":"Juventus-Sampdoria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-20 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Sampdoria","odds":"8.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Az újjáépítés pedig már Pirlo első kezdőcsapatában látszódhat, hiszen a tervek szerint Luca Pellegrini, Arthur Melo és Dejan Kulusevski is bemutatkozhat régi-új csapatában, amely a várható fiatalítást vetíti előre már most. Kell is a vérfrissítés az Öreg Hölgynek, hiszen több kulcsember, így De Ligt, Dybala, Alex Sandro és Bernardeschi is sérüléssel bajlódik, így egy némileg felforgatott, de annál motiváltabb 3-4-1-2-es felállás várható.

Ha a távozókat vesszük górcső alá, azért Pjanic, Can, Matuidi vagy Higuaín nevét érdemes megemlíteni, ám a Juventus így is egyértelmű favoritja az idei kiírásnak.

Ami a Sampdoriát illeti, Claudio Ranierivel viszonylag stabil szezont futott a genovai gárda, így még az is bőven belefért, hogy a Samp az utolsó négy bajnokiján csupán egyetlen pontot szerezzen. 

Nyáron az iparvárosban nem volt igazán nagy jövés-menés, Karol Linetty távozott, de érkezett utánpótlás, így a Doriára vélhetően idén is a veszélyzóna feletti terület vár. 

Az elmúlt években a Juve többször is megizzadt a Samp ellen, igaz, főleg Genovában. Nem várhatunk igazán nagy gólgálát, a Juventus még épülőfélben van, de így is sokkal erősebb csapat, mint a vendégek serege. Így egy biztonsági tippet javaslunk erre a 90 percre, egy kis gólszerzős fűszerezéssel.

{"headTitle":"Juventus-Sampdoria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-20 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus + 4.5 gól alatt","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Dejan Kulusevski gólt szerez","odds":"2.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3428769] 2020-09-20 20:45:00 Juventus - Sampdoriax;