Copa América

Biztonsági tippel is jó profitot szerezhetünk Jamesék meccsén

  • varin

Kolumbia az első körben bravúrikszet bezsebelő Katarral találkozik. Mi a gólokban találtuk meg az értéket.

{"headTitle":"Kolumbia-Katar","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-19 23:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kolumbia","odds":"1.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Katar","odds":"11.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A B-csoport két meglepetéscsapata randevúzik egymással szerda este a Copa Américán, Kolumbia Katar ellen biztosíthatja be csoportelsőségét. Amennyiben ugyanis Jamesék legyőzik az első nap bravúrikszet behúzó Katart, szinte biztos az első helyük, amely az egyenes kieséses szakaszban még sokat érhet számukra.

Kolumbia Argentína ellen - ha nem is brillírozva - de a nagyobb argentin lehetőségeket kivédekezve szerezte meg a rendkívül fontos három pontot. Falcaóék kezdőjében nem várható nagy változás, valószínűleg ugyanaz az offenzív 4-3-3 lesz a felállás, csupán az lehet a kérdés, hogy az egész tornára kidőlő Luis Murielt ki pótolja majd - erre egyébként Roger Martínez lehet a kiszemelt.

[2977574] 2019-06-19 23:30:00 Kolumbia - Qatarx

A vendégeknél nincs ok a változásra, a Paraguay elleni 2-2 jelentőségét tovább növeli, hogy kétgólos hátrányból sikerült visszajönniük Aliéknak. Az ázsiai csapatnak azonban Kolumbia ellen nyernie kellene, ha továbbjutással kapcsolatos álmokat szövöget, mert vagy Kolumbiát vagy Argentínát verniük kell, ez pedig talán most tűnik könnyebbnek. Ám mint azt a katariak spanyol mestere elmondta, növelniük kell a védekezés hatékonyságát a Kolumbia elleni meccsre.

Fotó: Barca Blaugranes

"Megmutatta a csapat, hogy van tartása, ennek pedig nagyon örülök. Megvoltak a lehetőségeink, ezekkel pedig élni tudtunk, de nem felejthetjük el, hogy elkerülhető gólokat kaptunk. Ezen javítanunk kell a következő mérkőzésig. Kolumbia remekül játszott szombaton Argentína ellen, egy olyan csapatról van szó, amelynek alig vannak gyengeségei. Megpróbáljuk persze felvenni velük a versenyt" - nyilatkozta Felix Sanchez.

A bukik szorzói elég egyértelműek, az 1.30 körüli dél-amerikai siker teljesen reális, az irodák nem is várnak igazán gólt, gólokat Katartól. Ha biztonsági tippet akarunk, akkor a két kolumbiai gól másfélszeres pénzt fizet, de még akár a három találat is megér egy kis aprót 2.50-es oddsért Jameséktől.

{"headTitle":"Kolumbia-Katar","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-19 23:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kolumbia 1.5 gól felett","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[2977574] 2019-06-19 23:30:00 Kolumbia - Qatarx;